Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lehet ritka az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet ritka az olyan férfi, aki tud létezni szopás nélkül?

Figyelt kérdés
Engem egyelőre nem érint a téma, csak azért vagyok kíváncsi, mert itt, gyakorin nem is tudom, olvastam-e valaha olyan választ, ami azt hangsúlyozta volna, hogy nem fontos, sőt rendszerint bíráló hangnemben szokás beszélni azokról a nőkről, akik esetleg kihagynák ezt az életükből.
2018. okt. 18. 01:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
58%

Alap és fontos. Nagyon.

Ha nem teszed, nem hiszem, hogy valaki is boldog lesz veled, ez pedig megront minden kapcsolatot.

2018. okt. 18. 23:04
 42/48 A kérdező kommentje:

Miért hagyod figyelmen kívül azoknak a válaszát, akik azt írták, hogy megvannak nélküle?

2018. okt. 18. 23:14
 43/48 anonim ***** válasza:
63%

Én eleve azt nem értem, mi a baj a "dominanciával". Ez egy játék. Ha játszunk, akkor lehet játszani. Vagy amúgy a szexen kívül gonosz, utálatos ember, meg akaratos? Akkor miért is vannak együtt?

Ha meg amúgy szeretni való, kedves, aranyos ember, akkor miért ne játszhatnánk ilyet is, olyat is, nem csak a kettőnk kedvenc halmazának a metszetét. Miért ne tennék meg érte dolgokat szívesen, csak azért, mert nincs az én halmazomban? Ő talán nem tesz meg értem dolgokat szívesen?

Nem úgy kéne felfogni a szexet, hogy én szeretek pingpongozni a másik nem, akkor nem pingpongozunk. Ő szeret focizni, én nem, akkor nem focizunk. Marad valami, ami mind a kettőnknek elmegy, akkor csak azt csináljuk? Minden ilyen kapcsolat megromlik, igaza van a párral előttem szólónak.

Aki azt játsza, hogy csak olyat csináljunk, ami mind a kettőnknél a szeretném kategória, akkor a kettőnk egy-egy halmazának csak egy szűk metszetet kapjuk. Ha csak azt játszunk, akkor mind a kettőnek kimaradnak dolgok, amiket szeretne, amire vágyik... mindegy, hogy most éppen a szopásról van-e szó, vagy másról, így hogy ne romlana meg a dolog? Egyenes út a kapcsolat leromlásához, hiába nem akarják elfogadni itt egyesek, például a kérdező.

Kicsit olyan, mintha a kérdező önigazoló válaszokat várna, hogy megerősítse a saját hozzáállását. Pedig csak irányítja a válaszokat, mert szeretne hallani valamit. De gondolj bele:

Nem az az önző, akinek vágyai vannak, hanem, aki azt mondja, hogy akkor sem. Ha hiány van akár szopásban, akár másban, akkor megromlik a kapcsolat. Pingpongozni is kell az egyik kedvéért és focizni is a másikért. Mindenki boldog lesz. Vagy ő is csak azt teszi meg nekem, amit ő szeretne? Csak ami neki jó? Akkor az milyen kapcsolat?

Miért ne lehetne olyat is játszani, amit én, vagy ő nem szeret, de tudja, hogy a másik igen. Miért nem tesz meg az ember szívesen a másik kedvéért dolgokat? Oda is, vissza is. Ebben-abban, szexben és azon kívül is. A szex egy játékos része a kapcsolatnak, nem a metszetről kellene, hogy szóljon, hanem a két halmaz uniójáról.

Ha nyitottabb az ember és nem csak azt teszem a másiknak, amit én akarok, hanem olyat is, amit nem is szeretek, pingpongozok vele, ő meg focizik velem, akkor végre látni fogom, hogy boldog és ő is látja, hogy én az vagyok. Akkor nem lesz hiányérzete és boldog lesz, ahogy én is.

Jaajajajj, hova vezet az a világ, ahol a szexben figyel az ember a másikra és olyat is megtesz, amire képes és a másik még vágyik is rá. Inkább az önigazoló válaszok kisajtolása helyett ebbe kellene belegondolnod :)

2018. okt. 18. 23:50
 44/48 A kérdező kommentje:

Az miért "kisajtolás", ha bátorkodom ütköztetni az álláspontomat egy olyannal, amivel nem azonosulok, vagy szimplán csak megpróbálom megértetni magam másokkal? Azért írtam ki a kérdést, hogy beszélgessünk a témáról.

Egyébként igen, számomra magától értetődő, hogy csak azt csináljuk, ami egyikünknek sem kifejezetten szar. :D A legundorítóbb, legmanipulatívabb érzelmi zsarolásnak tartom ezt a "ha szeretsz, megteszed értem" szöveget, pláne, ha egy annyira intim, ránk közvetlenül ható dologról van szó, mint a szex, ami ráadásul mindennapos, nem úgy, mint a közös focizgatás vagy a pingpong. Nagyon aranyos kis analógia, de helyette elképzelhetjük akár azt is, ahogyan kikötöznek minket egy székhez, kifeszítik a szánkat és megtömnek valami kajával, amit ki nem állhatunk, közben pedig ránk olvassák, hogy "a szerelmedért el kell tűrnöd mindent és bármit", meg "ez csak egy játék, miért nem élvezed?". Persze te valószínűleg úgy véled, belülről kell fakadnia a korlátlan önfeláldozásra való késztetésnek, ezzel viszont sajnos nem tudok egyetérteni, és állítom, hogy legalább ugyanannyira meg tudják mérgezni a nem szívesen teljesített elvárások a kapcsolatot, mint a meg nem élt vágyak. Bár nem értem, miért tekintjük törvényszerűnek, hogy egy férfi hatalmas lemondásként éli meg a szopás hiányát, az eredeti kérdésem eleve arra vonatkozott, hogy ki az, aki esetleg nem.

"Nem az az önző, akinek vágyai vannak, hanem, aki azt mondja, hogy akkor sem."

Szerintem meg pont, hogy kisebb önzőség nem csinálni valamit, ami a másiknak ínyére volna (de nem létszükséglet neki), mint olyat csináltatni vele, amit ő egyáltalán nem akar. Ezt hívják véleménykülönbségnek. A gáz az, hogy te úgy teszel, mintha kész tényeket utasítanék el, holott valójában csak a te látásmódodat, mivel tőlem távol áll. Sajnálom, ha erőszakosnak találsz.

2018. okt. 19. 00:54
 45/48 A kérdező kommentje:

"Bár nem értem, miért tekintjük törvényszerűnek, hogy egy férfi hatalmas lemondásként éli meg a szopás hiányát"

Bocsánat, kicsit korrigálnám magam: tudom, hogy nem kifejezetten a szopásról beszéltél, helyettesítsd be amivel csak akarod, a hangsúly azon van, hogy engem elsősorban az érdekelt, kiben nem tombol akkora vágy, hogy azt erősen el kelljen fojtani.

2018. okt. 19. 01:04
 46/48 anonim ***** válasza:
17%

Olyan ritka, hogy nincs is. Tapasztalat.

Van, hogy azt mondja valaki, hogy neki nem számít, de csak nem meri felvállalni sem.

Ha ilyen férfire gondolnád, hogy tökéletes, ha őt keresed, akkor szűzen fogsz meghalni.

2018. okt. 19. 03:20
 47/48 anonim ***** válasza:
29%
Egy kis prűd fap.a vagy kérdező!!
2018. okt. 19. 05:17
 48/48 A kérdező kommentje:

Na várjunk. Ki mondta, hogy szűz vagyok?

Szeretném leszögezni - mert látom, nem világos -, hogy még mindig nem az a lényeg, hogy én szoptam-e már, hanem egy elvi kérdést boncolgatunk, mert ha egyvalamiben biztos vagyok, az az, hogy akkor sosem szopnék, ha "muszáj" lenne.

Utolsó, te meg húzzál már el innen, komolyan. :D Ritkán írok ilyet egy felhasználónak, de ez már a negyedik hozzászólásod, amiben semmi konstruktív nincs, csak számonkérés vagy személyeskedés. A kérdésedre is reagáltam normálisan, tőled meg nem telik több a fapinázásnál és az egyedülmaradszozásnál.

2018. okt. 19. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!