Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lehet ritka az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet ritka az olyan férfi, aki tud létezni szopás nélkül?

Figyelt kérdés
Engem egyelőre nem érint a téma, csak azért vagyok kíváncsi, mert itt, gyakorin nem is tudom, olvastam-e valaha olyan választ, ami azt hangsúlyozta volna, hogy nem fontos, sőt rendszerint bíráló hangnemben szokás beszélni azokról a nőkről, akik esetleg kihagynák ezt az életükből.
2018. okt. 18. 01:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
28%
Hát igen 30!! Nem csoda,hogy a kérdező egyedül van,egyedül is marad!!
2018. okt. 18. 16:23
 32/48 A kérdező kommentje:
A #30-as válasz nem hozzám íródott, kedves utolsó, de nevermind. :D
2018. okt. 18. 17:30
 33/48 A kérdező kommentje:

"A dominancia és a megalázás között van egy szakadéknyi különbség."

És ha valakinek nem jön be az sem, ha "csak" dominálni akarják, akkor mi a helyzet?

2018. okt. 18. 18:06
 34/48 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, erre már korábban leírtam a válaszom. Abban az esetben keresek olyan nőt akivel jobban passzolok tiszteletben tartva a döntését.

2018. okt. 18. 18:24
 35/48 A kérdező kommentje:
Pontosabban azt írtad, azzal nem illesz össze, aki nem szopik. Akkor számodra szopás = a nő elfogadja a dominanciádat? Vagy ez simán csak két olyan (akár egymástól független) dolog, amit te személy szerint igényelsz?
2018. okt. 18. 18:33
 36/48 anonim ***** válasza:
38%

Oké, kezdem elmagyarázni, mert úgy tűnik általános dolgok nem mennek bele emberek fejébe.

Vannak neked is igényeid, akár egy kapcsolatban, akár egyéjszakás partnert választásánál. Ha nem megfelelő, akár teszem azt, igénytelen, vagy épp nem tudsz vonzódni hozzá, akkor ugye nem jársz vele csak azért, hogy ne legyél már köcsög a társadalom/mások szemében? Na ugye.

Na, amit én írtam hasonló. Nekem van egy igényem (sok más mellett), amit szeretek a szexben, és nálam alap. Alap az hogy adok valamit, a nő ezt viszonozza. Nálam fontos az, hogy a csajszi teljesen oda tudja adni magát nekem, bele tudja adni magát a szexbe. Az hogy, jaj nem szeretem bekapni mert az nem nőies/megalázó/undorító, egy álláspont lehet, amit megértek, de nem fogadok el olyan értelemben, hogy "oké". Legalábbis úgy értem, hosszú távon.

Hogy értsd, nem erőltetek semmit, ha nem akarja, nem akarja, az Ő döntése, viszont én utána meg nem akarom megdugni és ennyi. Számomra ez nem vonzó. Ha ez nem megy, nem egymást keressük.

Hozzáteszem, mert úgy néz ki ez sem volt tiszta sokaknak, nem ez a legfontosabb nálam egy kapcsolatban, de a szexben igenis fontos. Hosszútávon, ha a szexben nem kapja meg az egyik fél amire vágyik, megöli a kapcsolatot is, ami általában ahhoz vezet, hogy képbe kerül egy 3. fél.

2018. okt. 18. 18:49
 37/48 A kérdező kommentje:

Oké, de a legutóbbi kérdésem nem ez volt, hanem az, hogy az orál és a partnered dominálása (az ágyban) között milyen összefüggés van nálad, ha van. :D Az "oda tudja adni magát nekem" elég sokféleképpen értelmezhető ebben a kontextusban.

Engem nem kell meggyőznöd semmiről, elhiszem, hogy neked ez fontos, de átérezni nem leszek képes akkor sem, ha tízszer nekifutsz a gondolatmenet levezetésének, egyszerűen azért, mert nem így vagyok bekötve, mások a prioritásaim.

2018. okt. 18. 20:01
 38/48 anonim ***** válasza:
49%

Azt hittem, ebből megértetted, hogy egyértelműen NEM függ össze a dominanciával.

Nem győzködni akartalak, már az elején lejött, hogy mások az igényeink.

2018. okt. 18. 20:11
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te szereted ,ha nyalnak?!! Arra válaszolj!! Mi lenne ,ha a pasid azt mondaná neked,jaj ezt nem csinálja ,mert megalázó....hogy esne neked??! Vele maradnál??
2018. okt. 18. 20:54
 40/48 A kérdező kommentje:

Már válaszoltam. Ha nem akar nyalni, akkor nem kell nyalnia, ennyire egyszerű. Szerintem a szex nem valamiféle kényszer alapú gazdasági egyezmény, amiben feltételek foglaltatnak, és nem is a megfelelésről kéne szólnia, hanem az ellazulásról és az örömről, sosem csináltatnék azzal, akit szeretek, olyasmit, ami benne rossz érzéseket kelt. De most őszintén, milyen reakcióra számítottál?

2018. okt. 18. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!