Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet ritka az olyan férfi, aki tud létezni szopás nélkül?
Beszéltem már olyanokkal akiket nem vonz, vagy más jobb helyette!
L
Nem csak ez a lényeg.
Hanem az, hogy az olyan csajjal valami error van. Gátlásos,meg azt hiszi, hogy ilyen alá-fölé rendelt szerepek történnek és másik kizsigerelése, nem pedig a másiknak élvezetet nyújtás, stb... vagy retteg, hogy béna, de nem is ez már mi a felszínre kerül, hanem a fenti fszság, stbstbstb...
Mondjuk szerintem nem feltétlenül a nőket (mármint az olyanokat, akik így állnak hozzá) kell hibáztatni ezért, nem ritkán nyilatkoznak maguk a pasik úgy, hogy mennyire jó érzés az, hogy a csaj az ő kedvükért alázza meg magát/kifejeződhet a partnerük feletti dominanciájuk ezáltal, és akkor te vagy a prűd meg a fapina, ha ezek után nem akarod térdelve, vagy úgy, hogy irányítva legyen a fejed közben. Az ilyen "egyedül fognak megrohadni" típusú hozzászólások meg végképp előidézik a teljesítménykényszert, és mint tudjuk, senki sem csinál szívesen olyasmit, ami kötelező. Magyarul nem a nővel van "error", vagy legalábbis nem azért, mert ez az ő természetéből fakadna, hanem mert sajnos nem nehéz negatív tapasztalatokat begyűjteni.
Ritkább, de van ilyen. Régen én is úgy gondoltam, hogy számomra nem fontos. Most már úgy gondolom, hogy jó lenne így is örömet okozni egymásnak. Persze, hogyha a kiszemelttel minden rendben lenne és azt mondaná, hogy nem szeretné, akkor természetesen elfogadnám.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!