Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyire ritka az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sulek Péter kérdése:

Lányok! Mennyire ritka az, hogy egy férfi jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Véleményetekre vagyok kíváncsi mi számít nektek jónak :)és milyen ritkán vagy gyakran találkoztok ilyennel
2015. szept. 27. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát én a második pasimat "fogyasztom" 20 évesen :-) az előzővel három évig voltunk együtt. Vele azért volt jó, mert gyengéd volt, DE nem volt elég határozott, nem volt elég nagy odalent számomra. Szóval én -tök sok pózt ki akartam próbálni, viszont kettő volt az, ami ment. Ebbe (is) fásultam bele.

A mostani egy hónapja van. Vele egész más. Neki jóval nagyobb, eleinte fájt is (de még kellemesen). Ő határozottabb, eleinte gyengéd, majd ha akarom vadul kissé. Ezalatt a két hét alatt, mióta szexelünk, több pózt kipróbáltunk mint az előzővel 3 év alatt. Persze vele (is) még csiszolódni kell, de tiszteletben tart az ágyban (is), nem erőlteti rám az akaratát.

2015. szept. 27. 23:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2015. szept. 28. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy olyan ritka, minden a kommunikáción múlik és a gyakorlottságon. Nekem is két szexpartnerem volt eddig, az első teljesen tapasztalatlan volt, beletelt nem kevés időbe míg belerázódott a dolgokba. Nem igazán értette mit szeretnék, hogy csináljon pedig elég világosan fogalmaztam. A másodiknak sokkal több tapasztalata volt és vele az első alkalom jobb volt, mint az első szexpartnerrel mert a kommunikáció is jobban működött. :)
2015. szept. 28. 15:29
 4/4 A kérdező kommentje:
értem köszi :)
2015. szept. 28. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!