Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az, ha egy lány imád szopni, és KAPCSOLATBAN (! ) akár naponta többször imádja kielégíteni a barátját, illetve reggel azzal kelti hogy kielégíti?
Figyelt kérdés
A kérdés csak a kapcsolatban élőkről szól. Szóval ne keverjétek ide a r.bancokat, akik a disco undorító wc-jében is szeretnek szopni :)2016. nov. 18. 23:42
1/22 anonim válasza:
Igen ritka. Sőt én még nem is hallottam ilyenről :'D de biztos van ilyen is, csak hát az nem én vagyok 17/L
2/22 anonim válasza:
Nekem eddig szinte minden exem szeretett szopni, de olyan 76%-ra tenném ezt az arányt.
3/22 anonim válasza:
Én nálam például ez megvan :D imád szopni. Amikor csak tud csinálja :D néha már idegesit :DD de nagyon nagyon jol csinálja :33
4/22 anonim válasza:
Nekem a legtöbb exem kifejezetten szerette csinálni. Bárhol, bármikor.
5/22 anonim válasza:
Csak engem kerültek el az ilyen nők? Olyan már volt, aki két újjal ért hozzá, és olyan is, aki ránézni sem volt hajlandó... De aki ennyire szerette volna, még nem.
6/22 anonim válasza:
nekem akk se csinálja ha már többször megbeszéltem vele h jólesne, és nyugtázta h lesz.. hát nincs.. nembaj, megkapom mástól ugyhogy szarok bele
7/22 anonim válasza:
Az én exem szeretett szopni.. Párszor keltett arra, de sose vártam el.
8/22 anonim válasza:
Nem tudom mennyire ritka de én szeretem orálisan kielégíteni a páromat.. És volt már hogy így keltettem mert éppen szexelhetnékem volt :) 22 L
9/22 anonim válasza:
Hogy mennyire ritka azt nem tudom, de én ébredtem már arra hogy szopták a farkam. Lett folytatás is! És máskor én is ébresztettem Őt éjjel fél kettőkor nyalással!
10/22 anonim válasza:
Volt baránőm szeretett szinte bármikor, de ritka az ilyen lány akinek ennyire bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!