Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az, ha egy lány imád szopni, és KAPCSOLATBAN (! ) akár naponta többször imádja kielégíteni a barátját, illetve reggel azzal kelti hogy kielégíti?
Figyelt kérdés
A kérdés csak a kapcsolatban élőkről szól. Szóval ne keverjétek ide a r.bancokat, akik a disco undorító wc-jében is szeretnek szopni :)2016. nov. 18. 23:42
14/22 anonim válasza:
Miért lenne ritka? A barátnőm szokta ezt csinálni
velem :) :D
15/22 anonim válasza:
Mégis milyen gyakori, hogy egy fütyinek olyan kicsi a keresztmetszete, hogy befér a szájba (tehát LEHET egyáltalán szopni)? Én még eddig nem találkoztam ilyennel...
16/22 anonim válasza:
Őszintén szólva,én imádok szopni. Az is imádja,akinek csinálom :)
33/N
17/22 anonim válasza:
16: Szia! A 15.-re tudnál nekem válaszolni? Köszi.
Az érdekelne, hogy a csudába fér be a szádba.
18/22 anonim válasza:
17# szia. Vizuális vagyok... van ilyen is :) ?
20/22 anonim válasza:
18# nem találkoztam még olyannal,akit nem lehetett volna leszopni.
16# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!