Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak olyan lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan lányok akik szeretik a spermát, és élvezetből szopnak, akár naponta többször is? Vagy ez csak legenda?

Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 08:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
barátnőm ilyennek adta elő magát..kb 2honapig
2016. júl. 17. 08:37
 2/26 A kérdező kommentje:
Előadni előtudják,aztán meg semmi:(
2016. júl. 17. 08:38
 3/26 anonim ***** válasza:
61%
Az enyém is ezt tette 6hónapig! Most úgy kell rányomni a fejét
2016. júl. 17. 08:47
 4/26 anonim ***** válasza:
50%
megjátszos nagyszáju álribi mind..már k.r..ra unom
2016. júl. 17. 08:48
 5/26 anonim ***** válasza:
11%

én ismerek párat akik megteszik nekem

figyeljetek oda mit esztek mit isztok és ha jó ize van akkor megcsinálják

ne sörözz,

ne kávezz,

ne cigizz

grapefruit és ananászlét igyál

kevés hust egyél

most hirtelen ez jut eszembe én ezeket betartom

2016. júl. 17. 09:05
 6/26 anonim ***** válasza:
79%
En őszintén nm szeretem a sperma izet,nem szoktam lenyelni es a számba se elvezhet,de szeretem orálisan kényeztetni partneremet.19/L
2016. júl. 17. 09:10
 7/26 anonim ***** válasza:
68%

Nos, én szeretek szopni, és eddig (nemrég kezdtem szexuális életet élni, szóval olyan sok alkalmon nem vagyok túl) minden orál a számban ért véget - amit aztán le is nyeltem. Szeretem a barátom, és természetesnek tartom, hogy nem undorít semmi Vele kapcsolatban, pláne nem az élvezete.

Mondjuk tény, hogy nem nyelném le random emberek spermáját, de Velük nyilván el sem jutnék az ágyig. De kapcsolatban soha nem értettem ezt a hisztit a téma körül a nők részéről. Hiszen szerelmesek, nem?

18/L

2016. júl. 17. 09:33
 8/26 anonim ***** válasza:
55%

Vannak:D

Van egy srác akivel néha összejárogatunk (szóval dugni:D), de nem vagyunk kapcsolatban egyébként.

Na vele edzőtáboroztam múlthéten..

Kb minden órában lecummantottam :D Ami azért elég nehéz egy olyan helyen, ahol napi 3 edzésünk van egy héten keresztül:D

Szóval azt se lehet mondani, hogy az unalom miatt, egyszerűen csak kívántam a farkát a számba:DD

18/L

2016. júl. 17. 10:26
 9/26 anonim ***** válasza:
72%

Van pl.: èn.

Én az aktuális páromat mindig szeretem leszopni. Imádom,ha keményen megsz.atnak,és a számba mennek el!

Privit nem kérek!! Úgyse válaszolok.

2016. júl. 17. 10:32
 10/26 anonim ***** válasza:
61%
Igen,én is szeretem és gyakran csinálom is!
2016. júl. 17. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!