Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan lányok akik szeretik a spermát, és élvezetből szopnak, akár naponta többször is? Vagy ez csak legenda?
én ismerek párat akik megteszik nekem
figyeljetek oda mit esztek mit isztok és ha jó ize van akkor megcsinálják
ne sörözz,
ne kávezz,
ne cigizz
grapefruit és ananászlét igyál
kevés hust egyél
most hirtelen ez jut eszembe én ezeket betartom
Nos, én szeretek szopni, és eddig (nemrég kezdtem szexuális életet élni, szóval olyan sok alkalmon nem vagyok túl) minden orál a számban ért véget - amit aztán le is nyeltem. Szeretem a barátom, és természetesnek tartom, hogy nem undorít semmi Vele kapcsolatban, pláne nem az élvezete.
Mondjuk tény, hogy nem nyelném le random emberek spermáját, de Velük nyilván el sem jutnék az ágyig. De kapcsolatban soha nem értettem ezt a hisztit a téma körül a nők részéről. Hiszen szerelmesek, nem?
18/L
Vannak:D
Van egy srác akivel néha összejárogatunk (szóval dugni:D), de nem vagyunk kapcsolatban egyébként.
Na vele edzőtáboroztam múlthéten..
Kb minden órában lecummantottam :D Ami azért elég nehéz egy olyan helyen, ahol napi 3 edzésünk van egy héten keresztül:D
Szóval azt se lehet mondani, hogy az unalom miatt, egyszerűen csak kívántam a farkát a számba:DD
18/L
Van pl.: èn.
Én az aktuális páromat mindig szeretem leszopni. Imádom,ha keményen megsz.atnak,és a számba mennek el!
Privit nem kérek!! Úgyse válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!