Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlag férfi hányszor veri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag férfi hányszor veri ki egy héten/nap? Én minden nap csinálom, van hogy többször is. Nem túl sok?

Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok, mert így kevésbé kívánod a szexet valódi nőkkel, kevésbé van meg benned a vágy, hogy csajozni menj. Pl ha buliba mész akkor előtte való nap kiverni olyan, mintha étterembe mennél és előtte jól telezabálnád magad még otthon. Remélem értitek a példát.

Én most huszonéves fiatal srácként heti 2-3 alkalommal verem ki, de ezt úgy hogy minden reggel és este érzem a késztetést hogy húzogatni kezdjem, de inkább abbahagyom. Amúgy rendszeresen heti 10-12 biztos menne.

De mivel nem verem ki, ezért nap közben is nagyobb bennem a kísértés arra hogy odamenjek személyesen egy lányhoz aki tetszik

2016. júl. 1. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem túl sok, én is naponta többször szoktam.

De az elsőnek abban igaza van, hogy szex előtt érdemes pár napot kihagyni, mert különben a szex nem fog úgy felizgatni, vagy én saját tapasztalatból tudom, hogy amikor szex előtt vertem, akkor a szex gyengébb érzés volt a saját kezemhez képest.

2016. júl. 1. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Van, hogy 2-3x egy nap, van hogy csak 1x es olyan is van hogy egy ket napig semmi, bar az ritka de megesik.
2016. júl. 1. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!