Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag férfi hányszor veri ki egy héten/nap? Én minden nap csinálom, van hogy többször is. Nem túl sok?
Sok, mert így kevésbé kívánod a szexet valódi nőkkel, kevésbé van meg benned a vágy, hogy csajozni menj. Pl ha buliba mész akkor előtte való nap kiverni olyan, mintha étterembe mennél és előtte jól telezabálnád magad még otthon. Remélem értitek a példát.
Én most huszonéves fiatal srácként heti 2-3 alkalommal verem ki, de ezt úgy hogy minden reggel és este érzem a késztetést hogy húzogatni kezdjem, de inkább abbahagyom. Amúgy rendszeresen heti 10-12 biztos menne.
De mivel nem verem ki, ezért nap közben is nagyobb bennem a kísértés arra hogy odamenjek személyesen egy lányhoz aki tetszik
Nem túl sok, én is naponta többször szoktam.
De az elsőnek abban igaza van, hogy szex előtt érdemes pár napot kihagyni, mert különben a szex nem fog úgy felizgatni, vagy én saját tapasztalatból tudom, hogy amikor szex előtt vertem, akkor a szex gyengébb érzés volt a saját kezemhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!