Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kölcsönadnád a barátnődet a haverodnak egy éjszakára?
Már ne is haragudj, de mi a lófszt képzelsz a nőről? Kölcsönadni?? Mi ő, egy bicikli vagy egy hajnyírógép, amit csak kölcsönadogatsz?
Bezzeg ha meg megcsal akkor meg sír a szátok!
Igen!
A legrégebbi és a legjobb barátom más városban lakik.
Ha errefelé van dolga, akkor természetesen nálunk alszik.
Megosztjuk vele az asztalunkat és az ágyunkat is.
Ha néha nekem van arrafelé dolgom, ott is ez a bevett szokás. Nekünk ez így természetes.
Nem.
A kaszàt, a motort, az asszonyt nem adjuk kölcsön.
Egy élőlény nem lehet tulajdon.
Ennélfogva kölcsönadni sem lehet.
9.: Őőőő a hatályos jogrend szerint egy élőlény lehet tulajdon. :D Max egy ember nem.
Kérdező: Kölcsönadni nem embereket szoktunk. + Hogy néz ki ez a szituáció? A haver találja ki, én találom ki mert izgat, vagy a lányé az ötlet? Ha az első akkor -1 haver, ha a 2. akkor már inkább hármas akit nem ismerünk, ha az utolsó akkor is inkább hármas. :D
Mondjuk őszintén kétlem, hogy én valaha jártam / járni fogok olyan lánnyal aki ennyire külön tudná választani a szexualitást és az érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!