Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha tudnátok azt hogy nem elég a méreted ahhoz hogy kielégítsd vele a barátnődet?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé tanácstalan vagyok. Nem vagyok fiatal, nem is a centik számítanak. Pusztán az hogy 100 % az, hogy nem vagyok elég neki ezen a téren. 8 éve együtt vagyunk. De sajnos ezen a téren nem passzolunk úgymond. Elmondása szerint neki gond. (minden alkalommal addig megy a francia a részemről amíg el nem megy, mert enélkül sajnos egyszer sem sikerült). Még mielőtt jönne a nem mindenkinek szöveg...Menne neki...sőt az előttem lévő srácnak jóval nagyobb és vastagabb volt vele minden aktus alkalmával elment mindenféle segítség nélkül úgymond. Más is volt már hasonló helyzetben? Komolyra szeretném vele fordítani a dolgokat, de félek hogy a későbbiekben ez megmérgezheti a dolgot és megcsalást eredményezhet amit nem viselnék túl könnyen.2015. szept. 6. 18:31
1/12 A kérdező kommentje:
Neki nem gond*
2015. szept. 6. 18:34
2/12 anonim válasza:
8 éve vagytok együtt és ez most kezdett el foglalkoztatni? Így látatlanban, sztem nem a mérettel van a gond.
3/12 anonim válasza:
Hát én nehezen tudnám magam így elviselni mellette, az biztos. Nem érezném magam férfinak... :\
4/12 A kérdező kommentje:
ma 18:40 Sajnos én is ezzel a gondolattal küzdök sokszor.
Kedves első sajnos a méret gond nem kérdés...
2015. szept. 6. 18:49
5/12 anonim válasza:
Amúgy hüvelytornát próbált már a kedves párod? Tudja használni a hüvely-izmait? Esetleg olyan pózban dugtatok már, ahol jól összeszűkül? (pl összezárt lábakkal pucsítva, lábak a nyakba)
6/12 A kérdező kommentje:
A pózok teljes skáláját kipróbáltuk és sehogy sem ment. És mindketten tudjuk, hogy más esetben menne neki néhány perc alatt.
2015. szept. 6. 18:53
7/12 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy nem a méreted miatt nem érzed magad férfinak mellette és fordítva, nem a méreted miatt nem tart eléggé férfinak. Hacsak nem olyan kicsi méretről van szó.
8/12 anonim válasza:
Nem tudok mit mondani. Én tudom, hogy nem bírtam volna ki mellette 8 évet így... saját magam nem tudtam volna elviselni, a legnagyobb katasztrófaként élném meg. Tégy belátásod szerint, ne mi mondjuk meg!
9/12 anonim válasza:
Szerintem ezt nem kéne erőltetni. Minek pazaroljátok az éveket az életetekből?
10/12 anonim válasza:
Olyan szerető társat keress magadnak, aki nem rendez "Ki Mit Tud" versenyt a szexelésből és nem váltogatja a partnereket egymás után, hanem igyekszik egy partner mellett megmaradni. Ez az előnye a házasság szentségének. Ott, az emberek egészen más méretekkel vannak elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!