Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy féltél, teherbe ejtetted a barátnődet/teherbe estél? Mi volt a szitu, mi váltotta ki, hogy aggódj? Lett belőle baj?
Volt kétszer is, kiszakadt gumi.
Az elsőnél 19 voltam, és miután elment a pasim bennem, vettük észre hogy a gumki lyukas, ugyhogy gyorsan rohantam esemény utáni tabiért, hálistennek nem lett belőle gubanc.
A második februárban történt, szintén szakadt gumi, de még 'időben' észrevettük, ugyhogy csak elővűáladék kerülhetett belém, ugyhogy nem is aggódtam miatta túlzottan.
Azóta a 6. hónapban vagyok, mert a völegényemmel ugydöntöttünk megtartjuk ha már ekkora túlélő a babánk. :)
27L
hogyne...
miután abbahagytam a fogamzásgátlót, és nem jött meg rendesen a mensim. vettem tesztet, de negatív lett, és ennek ellenére azóta sem jött meg!..szóval én most is félek...
Elszakadt a gumi, bevettem esemény utánit. A gumiból egy darabot nem találtunk meg, kiderült, hogy bennem maradt. Párom szedte ki belőlem. :(
Később megjött és a tesztem is negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!