Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek ha tudnátok azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha tudnátok azt hogy nem elég a méreted ahhoz hogy kielégítsd vele a barátnődet?

Figyelt kérdés
Sajnos eléggé tanácstalan vagyok. Nem vagyok fiatal, nem is a centik számítanak. Pusztán az hogy 100 % az, hogy nem vagyok elég neki ezen a téren. 8 éve együtt vagyunk. De sajnos ezen a téren nem passzolunk úgymond. Elmondása szerint neki gond. (minden alkalommal addig megy a francia a részemről amíg el nem megy, mert enélkül sajnos egyszer sem sikerült). Még mielőtt jönne a nem mindenkinek szöveg...Menne neki...sőt az előttem lévő srácnak jóval nagyobb és vastagabb volt vele minden aktus alkalmával elment mindenféle segítség nélkül úgymond. Más is volt már hasonló helyzetben? Komolyra szeretném vele fordítani a dolgokat, de félek hogy a későbbiekben ez megmérgezheti a dolgot és megcsalást eredményezhet amit nem viselnék túl könnyen.
2015. szept. 6. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha 2 éve lennétek együtt, az más, de könyörgöm, ha ez 8 évig nem volt gond, akkor már talán nem is lesz.

Ki tudod elégíteni valahogy, már sokkal előrébb vagy, mint sokan mások. Ha ő azt mondja, hogy ez neki nem gond, akkor próbáld meg komolyabbra fordítani nyugodtan. Ha úgy érzed, hogy csak mondja, de neki gond, akkor beszéld meg vele.

2015. szept. 8. 19:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen, a KIS p*csűek válaszolnak rovatot olvashatták.

A viszont látásra!

2015. szept. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!