Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, meg fogom bánni?
Mit tegyek, ha nem vagyok biztos benne, hogy készen állok-e már a szüzességem elvesztésére, de közben meg szeretném is, és kíváncsi vagyok a szexre? Hitbéli és lelkiismereti okok miatt eddig nem feküdtem le a barátommal (nagyon megértő, semmit sem erőltet vagy siettet), de csináltunk már dolgokat (kézimunka, orál). Most őrlődök a meggyőződésem és a kíváncsiságom és vágyaim között. Mit tegyek? Mert nem akarom, hogy megbánjam utána.
Durva nyelvezetű kommenteket és privátot nem kérek.
21/L
Akkor csak kézimunkázz meg orálozz. Csak akkor legyél őszinte a barátoddal. A hited nem mondta, hogy sokkal nagyobb gáz, hogy hitegeted, játszol vele, hazudsz neki?
Vagy szelektíven csak bizonyos szabályokat tartasz be?
Szegény lány, legyen ez a legnagyobb lelkiismereti meg érzelmi válságod :'(
Irigylem a problémáidat...
Mondd meg a barátodnak, hogy innentől nem lesz semmiféle szexuális játék, sem mélytorok, sem cibálás.
Ha csak nem vesz feleségül.
Sok sikert!
Még igen.
Vagy csak azt hiszed.
Minden normális, egészségés kapcsolat része a szeretkezés. Mit számít, miben változik bármi, ha megtörténik egy szertartás? Semmi.
A férfiak tudják ezt tolerálni egy ideig, aztán addit húzod az agyát a kis szájacskáddal, amíg egyszer ráun. A barátod nem egy játékszer akivel szórakozhatsz.
Eleve ez is milyen beteg már, hogy "szándékában áll feleségül venni"...
Soha egy barátnőmmel nem is beszéltünk házasságról.
Az ember vagy megkéri a kezét a barátnőjének évek alatt, vagy nem picsog róla mint egy romantikus filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!