Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom banni, ha prostival veszítem el? (CSAK FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! )
"Nekem jót tett. Akkor megkönnyebbülés volt mindenképpen. Mai eszemmel viszont (27), inkább hagynám a francba, és várnék az igazira. Ha jön, ha nem."
Mindketten tudjuk, hogy ez nem így működik. A hormonjaidnak nem tudod megparancsolni, hogy várjanak, "ha jön, ha nem", és aki görcsös, az hiába vár.
Ez egy nagyon bonyolult kérdés. Azt írtad, hogy vékony vagy és alacsony. Én az ilyen siklótestért a vesémet odaadnám. Ha alacsony vagy az pech, de túl lehet ezen lépni. Úgy, hogy elmész elveszted a szüzességed, hazamész és elkezdesz zokogni annak semmi értelme. Én azt tudom mondani, hogy ne sajnáld a pénzt menj el 5-10 alkalommal minimum egy órára és merülj el egy kicsit a témában, ha van önbizalmad az ágyban (még ha nem is túl nagy) a csajozás is össze fog jönni
18f(nem vagyok szűz)
Én 21 évesen mentem el prostihoz és nem bántam meg.
Hozzátehetted volna, hogy csak az írjon, aki már volt is kvánál és tudja hogy megbánta-e vagy sem.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!