Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom banni, ha prostival veszítem el? (CSAK FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! )
"Hozzátehetted volna, hogy csak az írjon, aki már volt is kvánál és tudja hogy megbánta-e vagy sem. "
Gondoltam, ez evidens.
Utolsó: kb 174 centi. Tudom, hogy ez nem számít kimkndottan alacsonynak, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon sokaig nagyon kicsi voltam (10 évesen meg 20 kiló alatt voltam), mindig mindenki kisgyereknek nézett és akként bánt velem, és én hozza is szoktam ehhez. Általánosban még a tanáraim is máshogy beszéltek velem. Nagyon későn értem - testileg. Intellektuálisan viszont a korom átlagánal sokkal gyorsabban. Ezért is volt mindig is világos számomra, milyen képmutstó, amikor a lányok arról beszélnek, hogy nekik az idősebb pasik izgatóak, mert a korukbrliek meg kisfiúk; valójában van egy-két, jól körülhatárolható tulajdonság, ami vonzó nekik (pl magasság, dominancia), és ezt azzal magyarázzák, hogy ez az idősebb foukban van meg, holott gyakran làtni olyat, hogy egy fiatal, de korán fejlődő fiúra is ráizgulnak. Ennek engem csak a képmutatás része zavar, hisz nyilvanvaló, hogy belső érettségről szó sincs, nem a mély érzésű szellemi partner az, aki ilyenkor izgatja őket. Amúgy meg kamaszkoromban begyűjtöttem annyi frusztrációt, hogy az egy életre elég, kisebbfakta csoda lesz, ha valaha boldog leszek.
Én is 25 vagyok. Én 23 évesen mentem el és nem bántam meg. Azóta eltelt 2 év és már sok nővel feküdtem le és most már van komoly barátnőm is. Ha akkor nem megyek el lehet h azóta se lenne semmi. Mert túlstresszeltem a dolgot, ahogyan te is. Látszik az írásodból, h túltolod, és rendkívül alacsony egod mellé elméleteket gyártasz és ezen agyalsz. Nem szabad. Csak lazán. Odamész, kifizeted amennyit kér, aztán megdolgoz, de első alkalommal úgyse lesz több mint 5 perc. Persze ha kedves a csaj, elnyújtja, vagy van masszázs, stb. Olyat keress akiről jókat írnak. Ha már párszor lefekeüdtél nővel (és tökmind1 h prosti, egyéjszakás v barátnő) utána sokkal könnyebb lesz minden a nőkkel, hidd el.
Ja és ne hallgass a sok prűd emberre, honnan tudná az aki még nem volt soha, h miről beszél?!?! a prostizásban semmi rossz nincs, csak nem szabad rászokni, mert amúgy az egyetlen veszélye, h túl jó ahhoz képest amit egy átlag nő tud nyújtani.
3-as vagyok.
A probléma, hogy túl van misztifikálva a dolog. Túl nagy az elvárás a szextől. Akik még nem próbálták, azt hiszik egy maszturbáláshoz képest mennyei örömökben lesz részük. Ez nem igaz. Kivéve ha egy olyan lánnyal vagy együtt, olyannal szeretkezel(!), akit szeretsz, testileg lelkileg vonzódsz hozzá.
Tudom, hogy klisének hangzik, de ez az igazság.
Egy dolgot még hozzátennék.
Ha mégis úgy döntesz, hogy elmész, mondd meg őszintén a prostinak, hogy még nem voltál úgy együtt nővel. Sokkal nagyobb gáz, ha letagadod és úgyis érzi majd rajtad, hogy ügyetlen vagy. Viszont így segíteni fog! ;)
13
Nálam is hasonló volt. Miután elvesztettem prostival, fél évvel később lett rendes barátnőm, szerelmem először.
Nagyon sokat segített, oldott rajtam az a lányokkal való ismerkedésben, hogy már voltam nővel, láttam meztelen nőt, volt a farkam punciban, láttam puncit, nyaltam puncit, szoptak, stb.
Nézz ki a rosszlanyokon valakit, akiről olyan értékelések vannak, hogy kedves és normális, majd fizess nála ki egy órát.
Elmondok még két dolgot, ami szerintem fontos. Talán túl sokat árulok el magamról, de legfeljebb majd később megkérem a moderátorokat, hogy töröljék a kérdést:
1. Van egy lány, akit szeretek. Egyszer már jártunk, s utána szakítottunk. A járás nem volt túl intenzív, hisz pl nem feküdtünk le, és akkor meg nem voltam ennyire oda érte. Valahogy nem voltam biztos benne, hogy eléggé vonz külsőleg... de azt kell, hogy mondjam, hogy a személyiségébe azóta annyira beleszerettem, hogy most már teljesen oda vagyok érte. Tudom, hogy úgy hangzik ez, mint egy hülye kiskamasz ömlengése, de higgyétek el, ez nem olyan. 24 év alatt láttam már egy-két lányt, de ilyen tényleg millióból egy van. Elképesztően mély lélek, nagyon komoly, de ugyanakkor imádnivalóan vidám, nagyon tud szeretni, a választott szakmája is egy segítő hivatás. Fogalma sincs róla, hogy mennyire különleges, és azt hiszem tökéletesen összeillünk a kis apró hóbortjainkkal. Fényleg úgy érzem, hogy őt nekem küldték, bárkilyen nyálasan hangzik is ez. És vissza szeretném őt kapni, és teszek is érte, de nem tudhatom, hogy sikerülni fog-e. Ez amellett szól, hogy várjak. Azonban van meg egy dolog...
2. Volt pár éve egy fitymafék-műtétem, ami sikeresnek volt mondható, de azon kevés alkalommal, amikor lány ért hozzám (mert ilyen már azért volt), mégis fájt, mikor hátrahúzta. Csak akkor jó, ha magamnak csinálom, és őszintén fogalmam sincs, hogy éles helyzetben hogyan fog muzsikálni, hogy szükség van-e még egy műtétre, de szerintem igen. Viszont ezt nem tolhatom ki akármeddig, még ezen a nyáron túl kéne esni rajta... ha nem feltétlen muszáj, akkor viszont nem műttetném meg, mert minden műtét kockazat. És hogy ez szükséges-e, az csak élő akcióban derülne ki. Ezért gondolkozom ennyire intenzíven a prostin.
Hát amúgy én is 174cm vagyok, és ez nem alacsony már bocs :D és vékony is vagyok.
Volt haverom aki 24 évesen elvesztette k..vával, utána lett 1 éves kapcsolata, aztán meg most valami másik csajjal alakulnak a dolgai, nyitottabb lett, kevésbé szorongós...
Ja és én nemszűzként azt tudom mondani, hogy igen is egy igazi szeretkezés össze sem hasonlítható a maszturbációval! Persze a k..vával dugás lesz nem szeretkezés, itt az elhalgatott logikai bukfenc :) Szóval úgymond egy ízelítő csak a szex világából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!