Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom banni, ha prostival veszítem el? (CSAK FIÚK VÁLASZÁT VÁROM! )
Delutan olvastam a kerdest, most visszakerestem.
Erdekesen megoszlanak a velemenyek, s en is azt a tabort erositem aki szerint ezt meg ha meg is banod, hasznos lesz.
Azt gondolom, hogy azert ez nem egy kellemes elmeny lesz inkabb essunk tul rajta, s lefog hullani a gatlasok egy resze ami benned van, s feszelyez.
Amit utobb irtal:
1.) most erre mit varsz, en azt gondolom, max barat-zonaba vagy, ahonnan vagy elhivod a csajt, vagy megszakitasz vele minden kapcsolatot. Mert csak szivatod magad. Nagyon szep es romantikus, hogy bele vagyunk esve egy lanyba, s o az egyetlen, meg ilyen baromsagok. De sajnos a ferfi nem igy mukodik evoluciosan. S ezt tagadhatod, de akkor meg 25 szuz eved lesz. A ferfi, probalkozik es probalkozik, amig celba nem er, de ez legritkabb esetben azzal a lannyal akirol almodozik, meg ha jartatok akkor is. Vagy fuzd szorosabbra vagy mehet a levesbe.
2.) Irany a doki!! Ha kicsit is faj, akkor irany a doki. Nekem is fajt, igaz mas problema, de eg es fold a kulbseg miutan megoldodott.
És ha megbánod, akkor mi van? Ha nem próbálod meg, csak azon jár majd mindig az agyad, hogy hátha segített volna.
Lényeg az, hogy soha senkinek ne mondd el.
Én 32 évesen mentem el (igen addig szűz voltam). Akkor sajnos nem állt fel az izgulástól, nagyon égő volt de eljöttem. Aztán rá egy hétre kb. elmentem egy másikhoz és ott már ment minden.
Utána még meglátogattam 2 lányt... Rá pár hónappal egy 18 éves lányt is feltudtam szedni egyejszakásra (amiért nem fizettem, azért szexeltünk mert felszabadúltabb voltam és így bejöttem neki). Most 34 vagyok és van egy komoly kapcsolatom már 4 hónapja...
Szóval szerintem nem veszíthetsz a dologgal!
Én kb állami támogatást vezetnék be arra, hogy minden magát szűznek mondó 18-25 éves férfi elmehessen életében egyszer egy általa választott prostihoz egy órára.
Nyilván lehet valaki visszaélne vele, de mivel csak egy alkalomra lehet igénybe venni, nem érné olyan nagy kár az államot, főleg hogy csak a 18-25 évesekre vonatkozna.
25 éves srác vagyok és szintén szűz.
Én is gondolkodtam rajta,hogy elmenjek-e prostihoz.
190 magas vagyok,de szerintem sokkal nagyobb előnyöm nem származik,mint neked a 170-es magasságoddal.
Én az önbizalomhiányom miatt csesztem el jó pár lehetőséget,ha valami akkor ez az amit bánok.
Egyébként még a középiskolában volt egy 165 körüli osztálytársam,aki birkózó volt és nem látszott rajta,hogy gondja lenne a csajozással,legtöbbször volt barátnője.
25
Nem. Ez a valóságban nem okoz bűntudatot. Itt is többen írták neked (velem együtt) hogy prostival veszítették el és nem volt utána semmi extra. Ez csak szex.
Jobb lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!