Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később meg fogom bánni, hogy egy idősebb nő volt az első?
Menj bele. Nem fogod megbànni.
" Mert nincs a vilàgon se jó, se rossz, gondolkodàs teszi azzà"
(William Shakespeare)
És csak azt lehet bànni amit nem tettél meg, a tétlenség nem visz előre.
Ujabban a nok is bevetik a nincs koztunk semmi, csak a gyerek tart ossze dumat? Foleg, ha 30 evesen szult, az a gyerek 23 eves.
Ettol fuggetlenul a te dontesed. Ha 28 rves korodig nem jott ossze, akkor mar nehez lesz eljatszani az elso tini szex romantikajat.
Hát én 43 -vagyok még közöttünk is sok a korkülömbség...
Barátság oké de egy testi kapcsolat pláne ha szerelem sincs...
Nem tudom elképzelni sem 30-as nők között nem találtál magadhoz valót.
Ez olyan mintha a gyerekem osztálytársaira hajtanék.A nő sem százas! Ne menj bele.
Ha nem most kefélsz, akkor szerintem már soha. Én belemennék a helyedben, azt szétkúrnám a vén pumát!
Aztán én fenntartanám a szexviszonyt vele, és mellette ismerkednék korombeliekkel.
25f
jaguár*
francért ilyenekről vannak elnevezve :D legyen idős MILF azt csáé
Egyrészt: miért kéne már elmondani majd a leendő párodnak (ha egyáltalán lesz valaha) hogy milyen nővel veszítetted el???? Nem kell elmondani, ne legyél már ilyen balfas. Vagy mond azt h idősebb volt aztán ennyi.
Másrészt: taliztál vele, meg tudod állapítani hogy vonzó számodra vagy sem. Sokkal fiatalabbnak nézted a koránál, akkor nem mind1 hány éves? Ha meg van a vonzalom, kívánod akkor tedd meg. Mégis mire vársz 27 évesen?? Úgyis béna leszel legalább gyakorolsz vele addig mire rád talál a szerelem.
Egy nőt nem illik visszautasítani! Légy udvarias nyugodtan. ;)
Ja és egyáltalán nem tartanám cikinek, az már kicsit furcsább, hogy hogyhogy ilyen későn vesztetted el, de igazából ez sem baj, ha meg tudod indokolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!