Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később meg fogom bánni, hogy egy idősebb nő volt az első?
Ha 18 évesen írtad volna, talán azt mondtam volna, hogy igen. De 27 évesen, szűzként nem biztos, hogy sokkal több opciód lenne.
Plusz azért nem kell elmondani a korodbeli lánynak kényszeresen, hogy "ÉN EGY 53 ÉVES NŐVEL DUGTAM ELŐSZÖR!". Kutya nem kíváncsi arra, hány éves volt az első numera.
Semmi gonb kb én is annyi voltam mint te és szűz én is egy tapasztaltabb 48 éves 4 gyermekes anya volt férjnél is volt csak a férjének nem mindíg ment a dolog és így a feleségének meglegyen a szex és ne váljanak el emiatt elengedte más férfiakhoz csak egy kikötése volt tudja hogy hol kivel és mikor
Ja a nő egy exörömlány volt.
27 évesen ha maga az ördög (lánya) kínálná fel magát, azt is elfogadnám!
Midkettőtöket boldoggá fogod tenni! De még a gyerekeknek is jobb lesz pár napig, mert a mamájuk boldog! És elmúlik a félelmed a szextől! Szerinted kinek kellene elmondanod? Kinek mi köze hozzá? Mondhatod hogy egy gyakorlott 30 körüli nő lehetett! De lehet hogy több volt. Ez még a kegyes hazugságnál is kisebb. Tanulj Orbántól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!