Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első lépés? Idősebb pasik segítségét kérem!
Sziasztok. Az a helyzet, hogy nagyon jóban vagyok a volt magyar tanárommal, és szeretnék vele komoly kapcsolatot. Apám korú, de nem apakomplexusos vagyok. Oké, értem hogy a tanárom volt, de mégiscsak férfiból van, már nem vagyok a diákja. Egyetemre járok, hetente hazamegyek azért, hogy pénteken elmenjek vele teázni meg beszélgetni. Megszeretném tenni az első lépést felé, hogy értse hogy komolyak a szándékaim, de tudjon finom, nemleges választ is adni, ne legyen belőle kínos sértődés.
Légyszíves segítsetek! Miből jönne le teljesen egyértelműen, hogy a csaj komolyan akar tőletek valamit?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Te ezt már kérdezted, de ezek szerint azóta sem tettél semmit.
Ötleteket adhatunk, bátorságot nem.
Első lépésként mondjuk hozz fel egy mély érzelmes témát, vagy mondd meg neki, amit előttem javasoltak, hogy sármos fickónak tartod, közben meg simogasd meg a kezét, és nézz rá csábítóan. Szerintem ebben a helyzetben elég egyértelmű jelzés.
Ha pedig nem értékeli, akkor akkor visszaléphet, lehánthatja magáról a kezeidet.
De remélem összejön a dolog! Sok sikert!
Kérdezd meg tőle, hogy otthon milyen teákat szokott inni?! Megkínálna-e belőle? Természetesen nála, a lakásán!
Igenlő válaszra öltözz csinosan, szexisen, de ne légy közönséges!
40+/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!