Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, meg fogom bánni?
Mit tegyek, ha nem vagyok biztos benne, hogy készen állok-e már a szüzességem elvesztésére, de közben meg szeretném is, és kíváncsi vagyok a szexre? Hitbéli és lelkiismereti okok miatt eddig nem feküdtem le a barátommal (nagyon megértő, semmit sem erőltet vagy siettet), de csináltunk már dolgokat (kézimunka, orál). Most őrlődök a meggyőződésem és a kíváncsiságom és vágyaim között. Mit tegyek? Mert nem akarom, hogy megbánjam utána.
Durva nyelvezetű kommenteket és privátot nem kérek.
21/L
Isten megver érte fiam! (bocsánat lányom) :-)
Ezt csak te értheted, akinek istene van! Azok az emberek akiknek nincsenek képzelt barátai nem foglalkoznak ilyenekkel! De talán kérdezd meg tőle mit szól hozzá!
Akkor halj meg szüzen.
Most nem akarlak megsérteni, de így sose fogsz szexelni.
A 21. szazadban felejtsd mar el a mesebeli lenyeket...
A termeszetes osztoneidre hallgass, mert annak van ertelme. Amugy meg ha mar leszoptad, akkor mindegy...
Így nyomorítja meg a nevelés és az egyház/vallás a fiatalokat.
Sajnálom, hogy 21 évesen nem vagy elég felnőtt és érett nő, aki saját maga képes gondolkozni, és eldönteni egy ilyen kérdést. Ehelyett mások birka szabályrendszerét követed.
Természetellenes, és mindennel szembe megy ami emberi. Emellett szerintem aljas dolog is így kínozni egy másik embert, és visszaélni a szerelmével... netán házasságba zsarolni ezzel az ármánykodásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!