Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Őszintén válaszolnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Őszintén válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Ha egy csaj első randin megkérdezné az intim méreteiteket, elmondanátok neki? Kamuznátok, vagy félnétek a lebukástól, mert esetleg ellenőrizné első szex előjátékaként?

Illetve mennyire lennétek kibukva a kérdéstől? Korotokat is írjátok.

2018. szept. 7. 18:43
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Mivel komplexusom van a méretem miatt, így terelnék.

De alapvetően nem szeretnék randin (főleg az elsőn) intim jellegű kérdés hallani. Ha szexre kerül a sor akkor majd meglátja.

29F

2018. szept. 8. 07:55
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem buknék ki, de azért levonnám a magam következtetéseit az illető kislányról és intelligenciájáról! Én sem azzal indítok, hogy "milyen a bulád csaje?"
2018. szept. 8. 09:08
 33/36 anonim ***** válasza:
Én őszinte lennék, és elmondanám, hogy kicsi.. De többet nem keresném a nőt az is biztos!
2018. szept. 8. 12:32
 34/36 Holtanyal ***** válasza:

Simán elmondanám,nincs abban semmi rosz.Ha van folytatás megtudja tehát hazudni fölösleges :) Nem vagyok szüz.

F/35

2018. szept. 8. 19:08
 35/36 anonim ***** válasza:

A legelső randin nem mondom el (volt már rá példa, hogy szóbajött), sőt, a legtöbb fiúval ellentétben még arra sem vágyom annyira, hogy a legelső nap vagy este ágyba vigyem a csajt. Persze a kérdéstől nem bukok ki, sőt, örülök, hogy érdekli a csajt a dolog, mert akkor nyilván akar valamit.

22F

2018. szept. 8. 20:16
 36/36 anonim ***** válasza:

Nálam elég gyakran előfordult, hogy ilyet felhozott a lány, vagy lányok. Kicsit fárasztó, mert mindig ugyan az van. Mindenki hülye sztereotípiák miatt azt hiszi, hogy nekem nagy van, a nagy lábam és a hosszú ujjaim miatt. Én mindig őszintén elmondom, hogy ez hülyeség és nincs összefüggés. Egyáltalán nincs olyan nagy méretem

31F

2018. szept. 17. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!