Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik kapcsolatban vagytok, válaszolnátok őszintén?
Bemerném vállalni, mert a páromat nem érdekli a szex. Persze köztünk jól működik és szeretünk együtt lenni, de neki ez nem számít. Sokkal inkább lenne félnivalóm egy eszesebb, műveltebb nő miatt. Szerencsére én sem vagyok buta meg ostoba, de egy tartalmas, humoros, intelligenciát sugárzó beszélgetés sokkal többet számít neki, mint egy dögös, feszes test (aki még kedves is).
Egyébként természetesen nem mennék bele, mert van annyi bizalmam magam felé (ez ugyanis nem a másik fél felé irányul, hanem saját magad felé..), hogy ne tesztelgessem.
Minek ez tök fölösleges, tekintve, hogy maga az élet egy nagy próbaiskola!
Ha meg akarna csalni megtehetné. Csinos kolléganők, feszes testű fiatal edzőtársak... a listát lehetne sorolni.
Én passzolom a lehetőséged, de nem a végkimeneteltől félek, hanem, mert ez a próba teljesen felesleges. Tudom, hogy hányadán állunk, és minek maceráljam egy "kedves, csinos lánnyal" amikor egy Istennővel is összejöhetne a munkahelyén?
Nem félnék belemenni. Hiszem hogy hűséges ha pedig kiderül hogy nem akkor legalább nem vezet az orromnál fogva.
De amúgy egyetértek a csajokkal élőben nem mennék bele mert valószínűleg megbántanám vele a páromat. Én se szeretem ha tesztelgetnek.
Én személy szerint kicsit félnék, de nem mutatnám ki, tudom, hogy a valóságban nem tenné meg. Az előző barátnőjét sem csalta meg, őt pedig jól ismertem, ő is mindig a tévképzeteitől rettegett, holott semmi oka nem volt rá.
Talán akkor lenne valóban félnivalóm ha nálam jóval okosabb lenne a lány és nem kedves, csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!