Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Őszintén válaszolnátok?
Ha egy csaj első randin megkérdezné az intim méreteiteket, elmondanátok neki? Kamuznátok, vagy félnétek a lebukástól, mert esetleg ellenőrizné első szex előjátékaként?
Illetve mennyire lennétek kibukva a kérdéstől? Korotokat is írjátok.
Kicsit furcsálnám a kérdést, de tetszene a nyiltsága.
Végül is, ha a fizut megkérdezik, akkor a farokméretet is megkérdezhetik.
Centiket nem mondanék, egyrészt mert "hogy kell hivatalosan mérni???", másrészt derítse ki, ha érdekli.
Csodálkoznék a kérdésen, de biztosan megmondanám. Elvileg randira is azért megy az ember, hogy utána megmutassa.
48
És 2 gyerek után valószínűleg már nem szűz.
Nem lennék kibukva, gondolnám okkal kérdi.. Mondjuk mert számára fontos a szex és bizonyos méret felett/alatt nem tudja élvezni?!
Persze.. elmondanám neki. Tök jó dolog ha nő kezd beszélni a szexről és nem én erőltetem, hogy fogóval húzzak még ki dolgokat belőle..
27 ffi
amúgy meg.. teljesen jó lenne mert mondanám neki, hogy van egy javaslatom! ha felállítod nekem akkor lemérheted, így te megtudhatod, hogy igazat mondtam-e.. nekem meg jó, mert egy bombanő felállította a dákóm, win-win?! :D Megyünk máár?
Ha csak dugásra kellene, elmondanám, ha többet szeretnék tőle, akkor elvágná magát ezzel a kérdéssel.
26F és nem, nem vagyok szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!