Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Szeretném ha őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mateka0120 kérdése:

Lányok. Szeretném ha őszintén válaszolnátok. Az össze mai lánynak (13-16év között) csak a felnyalthajú b*zik jönnek be? Átlagos srácként nincs esélyem?

Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
nem mindenkinek
2014. aug. 26. 18:31
 2/8 A kérdező kommentje:
kedves 1-es akkor rosz helyen keresgélek? (te lány vagy egébként)?
2014. aug. 26. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
18 vagyok már, de sose csak azok jöttek be. Nem a külső számít.
2014. aug. 26. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:

De lenne esélyed, csak az olyan lányokat,akik nem hozzájuk vonzódnak nem szokták észrevenni az utcán általában,vagy már foglaltak. ^^

Nem írtam semmi újdonságot ezzel.

2014. aug. 26. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

miért ne lenne esélyed?

én nem mondanák senkit átlagosnak :) szerintem mindenki egyedi, pont ettől olyan érdekesek az emberek ;)

2014. aug. 26. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:

17 éves vagyok, de nekem soha nem jöttek be az ilyen "páwa" stílusú srácok, bár szerencsére normális a környezetem, így nem is találkozok velük sokat.

Átlagos fiúk között is rengeteg a különbség, van, akivel járnék, mással meg nem. (és ezt nem csak a külsőre értem, hanem a belsőre és a körülményekre is: vonz-e, mennyire van távol tőlem, stb)

2014. aug. 26. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem jönnek be, nekem az is tetszik ha egy kicsit olyan kócos a haja egy srácnak vagy ha göndör :) nem is kell hogy úgy öltözködjön mint ahogy ők, az a lényeg hogy igényes legyen és jól is álljon neki :) szóval nem, nem csak a felnyalt hajú b*zik tetszenek a lányoknak 14/L
2014. aug. 27. 00:34
 8/8 anonim ***** válasza:
En mindig csak nevettem ez ilyeneken! Nalam pobt az ellenkrzo igaz, ne legyen mar tomeg a baratom✌️ 15/L
2014. aug. 27. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!