Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud elmenni a párom?
Figyelt kérdés
Sajnos az első menet maximálisan 5 perces. A másodikhoz egy fél nap, de legalább pár óra kell, mivel csak úgy tud elmenni. Azonban megfigyeltem, hogy szerencsére sokkal hosszabb, viszont nem tud elmenni. Ha 10-15 percig tart, különböző pózokat váltunk, akkor egyszerűen lelankad. Ha 5 percig tartana, ismét el tudna menni, de nem értem. Lehet nehezen tartja vissza. Olyan vonzó pedig a testem, nincs babapuncim, de saláta sem. Illetve szeret.
22/L
2018. aug. 24. 19:38
1/7 anonim válasza:
Lehet másba lövi a tárat ,neked meg csak az jut ami a csőben maradt.
2/7 anonim válasza:
De el tud menni. Öt perc alatt kétszer is.
3/7 anonim válasza:
Igen, a stressz és a nehezen való visszatartás miatt lankad le, de a kettő összefügg. Nekem ha ennél hosszabb ideig húztam jött ez, igen megterhelő is sokáig húzni. Aztán, ha egy bizonyos szintnél tovább húzom, akkor én sem tudok már elmenni. Bár nekem azért teljesen nem lankad le, de már nem az igazi, illetve nem kellenek órák a következőhöz. Vagy szünet nélkül, vagy 5-10 perc. De alapvetően ha nem figyelek oda és csak átadom magam a dolognak, akkor nekem is 5-10 perc.
4/7 anonim válasza:
Fuhh ez de macerás :/ én nem bírnám sokáig, ha nem találnánk megoldást
5/7 anonim válasza:
Stressz.
Ha régóta tart, akkor lehet az oka dohányzás vagy valamilyen betegség is.
6/7 anonim válasza:
Nyugi, semmi baja, kivéve azt hogy egy recskabajnok. Ha leáll a maszturbálással, pár hét alatt normalizálódik a helyzet, viszont ha egy párkapcsolatba képtelen megállni hogy magához nyúljon, akkor más pasi után kell nézned, aki ha maszturbál is, nem esik túlzásba mint a te recskabajnokod.
7/7 anonim válasza:
Én meg egész nap szexelnék ha volna olyan nő aki meg akarna ismerni. Sajnos itt mindenki csak panaszkodik, de lépni senki sem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!