Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orál kérdés. Párom a számba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál kérdés. Párom a számba szeretne elmenni. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párom felvetette, hogy a számba szeretne elmenni, amiellensemmi kifogásom nincs, mármint a gondolat maga engem is izgat. Azonban amikor legutóbb kóstóltam a spermáját annak elég rossz íze volt, és emiatt tartok egy kicsit a dologtól. Mert én is ki szeretném próbálni, de nagyon kellemetlen íze volt, így félek, hogy rosszul lennék tőle.

2018. márc. 28. 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

a pasi étkezésén és szokásain múlik az íze. mondd neki hogy az eksön előtt 1-2 napig semmi cigi, kávé és csípős kaja valamint több zöldség és gyümölcs fogyasztása.

utána olyan lesz a spermája mintha a mennyei manna csúszna le a torkodon

ja amúgy vegán vagyok és nem dohányzom, nem kávézom, az én spermám édes mint a méz, ha kérsz kóstolót tudok adni ;)

2018. márc. 28. 19:54
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Édesebb és finomabb lesz a sperma a zellerzöldtől, a petrezselyemtől, valamint a búzafűtől is. Egye ezeket. A teák ivása is jó. Különösen kedvelt a fehér és a zöld tea, a mentatea és ezek ízesítői: a vanília, a narancshéj, a citromhéj, valamint a fahéj is.
2018. márc. 28. 19:55
 3/16 anonim ***** válasza:
37%

Etess vele rendszeresen ananászt..

És ahogy az első tanácsolta ne egyen túl fűszeres ételeket.

Kávé cigi menjen a minimumra ha meg tudja oldani.

És akkor jobb finomabb édesebb lesz az íze :)

2018. márc. 28. 19:57
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen igaz amit ellőttem írtak. Annyit viszont még hozzá fűznék, hogy minden pasinak a spermája alapból más-más ízű. Lehet édesíteni,ha odafigyel a táplálkozására, de nem lehet a végtelenségig "javítani". Sőt vannak akiknek nincs is rá szűksége. Pl.: az én volt barátom cigizett még is finom volt. Viszont az is megeshet, hogy csak elsőre idegenkedsz a dologtól és így váratlanul ér a dolog, ekkor rosszabbnak érzed az ízét mint következőnek. Próbáljátok meg és ha nem jön be neked legalább addtál egy esélyt neki.
2018. márc. 28. 20:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Kellemetlen? Az pontosan milyen? Édes, sós, savanyú, keserű (netán csípős)? Ha picit fanyalodsz tőle, az teljesen normális, végül is nem étel, hanem testnedv. :D
2018. márc. 28. 20:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök jó amiket előttem írtam,de azt ne felejtsd el,hogy akkor az csak pillanatnyi válatozás lesz,ha tudatosan befolyásolja az étkezéssel. Máskor ha mondjuk spontán menne a szádba,lehet,hogy más íze lesz. Én azt javasolnám,ha tartasz a dologtól,hogy elsőre ne a torkodra menjen,hanem csak úgymond a szádra,nyelvedre. Így ha rossz az íze nem muszáj lenyelned,illetve szokod az ízét/állagát. Általában én nem izlelegetem,hanem egyből lenyelem,ettől még persze érzem az ízét. Az állaga az szerintem amúgy zavaróbb tud lenni. Ha mondjuk előtte pár órával szexeltek akkr hígabb,az véleményem szerint "kellemesebb".
2018. márc. 28. 20:15
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
Ne foglalkozz semmivel, Le Kell Nyelni,és Kész! :D
2018. márc. 28. 20:33
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Az enyém finom eddig még mindenki azt mondta aki lenyelte :)
2018. márc. 28. 20:36
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, majd akkor mondom neki, hogy ananászt ananásszal. :D Dohányozni szerencsére nem szokott, kávét kettőt iszik egy nap, az nem oylan sok szerintem, hogy érdemben más ízt adjon a dolognak.

A kellemetlen alatt azt értem, hogy leginkább a romlott tejhez tudnám hasonlítani. :"D

2018. márc. 28. 21:17
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
szerintem meg rakjál rá sót, borsot, erős pistát, máris ízesebb
2018. márc. 28. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!