Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel facen elég jól elbeszélgetünk, de nem tudom ő mit szeretne. Vajon mire számítsak?
Szóval a lány mostanában szakított a volt barátjával, akivel 2 évig együtt volt. Egy hete beszélgetünk, tök jól elvagyunk, elmondott olyan titkokat amit szerintem nagyon kevés ember tud /betegség/. Amikor írtam neki hogy rosszul vagyok, elaludtam, csomószor visszaírt hogy mi van velem.Elment osztálykirándulásra, hívtam volna este, kinyomott, az sms-re nem válaszolt /ittak ám rendesen/.
Beszélünk minden nap, többször felvetettem hogy találkoznék vele, de semmi konkrétat nem ír, vagy maximum annyit hogy majd, meg ilyen csókos smiley-kat. Én még vizsgázok, nem tudtam még személyesen megkeresni. De nem tudom érdemes-e, vagy hogy ő mit akar?Nem face-n akarok neki udvarolni. 18 éves én 19 Köszönöm a kisregényem végigolvasását!
Szerintem nem akar ő semmi komolyat, különben nem azt válaszolná, hogy "majd"
Jó neki, hogy dumálgattok, hogy bókolsz, hogy kicsit törődsz vele, de ennyi. Valószínűleg még nem akar kapcsolatot, de a körbeugrálás tetszik neki.
A helyedben nem várnék rá.
ez max lábjegyzet:DDD
legyél határozottabb!Mond h talizni szeretnél vele és pont. Vagy mondja meg h miért majdozik.
Jójó, csak én meg nem akarok pofára esni, mert
azzal sincs baj ha azt mondja, hogy nem, csak
mondjon valamit.
Ezért kellene rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!