Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel facen elég jól elbeszélgetünk, de nem tudom ő mit szeretne. Vajon mire számítsak?
Szóval a lány mostanában szakított a volt barátjával, akivel 2 évig együtt volt. Egy hete beszélgetünk, tök jól elvagyunk, elmondott olyan titkokat amit szerintem nagyon kevés ember tud /betegség/. Amikor írtam neki hogy rosszul vagyok, elaludtam, csomószor visszaírt hogy mi van velem.Elment osztálykirándulásra, hívtam volna este, kinyomott, az sms-re nem válaszolt /ittak ám rendesen/.
Beszélünk minden nap, többször felvetettem hogy találkoznék vele, de semmi konkrétat nem ír, vagy maximum annyit hogy majd, meg ilyen csókos smiley-kat. Én még vizsgázok, nem tudtam még személyesen megkeresni. De nem tudom érdemes-e, vagy hogy ő mit akar?Nem face-n akarok neki udvarolni. 18 éves én 19 Köszönöm a kisregényem végigolvasását!
Szerintem úgy érti, hogy te vagy a PASI ember!
Mint a táncban, itt is a férfi vezet! (bár néha olyan bambák vagytok, hogy nekünk csajoknak kell átvenni az irányítást :P ) Ha jövő héten nem érsz rá akkor muszáj még várj 1 és fél hetet az talán kezdetnek megteszi, amikor neked jó akkor lépsz ennyi. Nem kell parázni, ha szeret egy kicsit is, akkor tud várni . ☺
kérdeztem én eddig is, de most leírtam hogy mondjon valamit, mert én nem akarok bizonytalanságban élni:D
Ezt meg, hogy a pasi vezet mint a táncban, ez szép és jó, csak akkor a jányoknak se kellene az eszüket játszani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!