Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orál kérdés. Párom a számba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál kérdés. Párom a számba szeretne elmenni. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párom felvetette, hogy a számba szeretne elmenni, amiellensemmi kifogásom nincs, mármint a gondolat maga engem is izgat. Azonban amikor legutóbb kóstóltam a spermáját annak elég rossz íze volt, és emiatt tartok egy kicsit a dologtól. Mert én is ki szeretném próbálni, de nagyon kellemetlen íze volt, így félek, hogy rosszul lennék tőle.

2018. márc. 28. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2018. márc. 28. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Sok sperma volt már a számban, de egy sem volt finom pasik szokásiatol függetlenül. Szerintem gusztustalan az ize, állaga. Ennek ellenlre beveszem, majd diszkréten kiköpöm, és le van tudva.
2018. márc. 28. 21:45
 13/16 fannika29 ***** válasza:
Nincs is izgatóbb, mint amikor szájba mennek el.. :) az íze már sokadlagos szempont olyankor :)
2018. márc. 29. 02:44
 14/16 exelant ***** válasza:
Nálam fontos az íz és az állag is. ha elegendő folyadékot fogyaszt valaki, hígabb a sperma, ha kevesebb folyadékot fogyaszt valaki tartósan, akkor ragacsosabb, sűrűbb lesz a sperma, más hatást ér el a szádban. Ha rég élvezett már el az úr, a sperma színe sárgásabb-barnásabb lehet, ami szintén nem túl guszta, bár ha a szádban élvez el az úr, te ezt az aktuális pillanatban nem láthatod, de az állagát az ízlelőbimbóiddal érzékelheted, s nem biztos, hogy mindkét típus a legjobb benyomást teszi majd rád. Ha nagyon tele van a szád a farkával amúgy is az úrnak, s "nagyon tele is van már" az úr, azaz sok sperma ömlik a szádba, az ingerelt szádba, nem biztos, hogy már csak emiatt is kellemes érzés lesz, mikor beleömlik kilövelléskor a sperma, főleg ha az íze sem a legjobb. AZ jó, ha előző nap óta már nem szív cigarettát, nem iszik alkoholt (még sört sem, mert attól is keserű lesz a sperma íze) , erős fűszeres ételt se egyen, mert annak az íze is kijön a sperma ízén, pl. fokhagymaízű lesz a sperma....satöbbi...
2018. márc. 29. 06:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem gyorsan nyeld le akkor nem annyira érzed. Ha rossz ízű akkor ne mutasd neki hogy rossz ízű hanem utána majd moss fogat vagy igyál valamit ilyesmi.:)
2018. márc. 29. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Na benyelted neki? Érdekes én soha nem edzek rá a leszopásaim előtt napokkal de órákkal sem és még senki nem panaszkodott az ízére.Pedig dohányzom,kávézom,fűszeres ételeket eszem és kevés gyümölcsöt. A genya az genya.Nem kell ezt annyira túlgondolni. Aki nem szereti ne nyelje.
2018. máj. 9. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!