Párom ex-felesége meg szeretne ismerni, mire számítsak?
1 éve vagyunk együtt, 1 hónappal a megismerkedésünk után párom elköltözött albérletbe. Mivel nem akartunk semmi elsietni, így nem költöztünk össze és a lányát sem ismertem meg. Most viszont már össze fogunk költözi, ők túl vannak a váláson és a párom szeretné, ha megismerném a lányát. Az anyja viszont ragaszkodik hozzá, hogy előbb találkozzunk hiszen tudni akarja, kivel lesz a gyereke akár egész hétvégén.
Vajon mi fog történni? Miket fog kérdezni, mondani? Ha támad, visszatámadjak?
Szerintem is normális reakció, a helyében én is tudni szeretném, hogy kire bízom a gyermekem.
Állj hozzá normálisan.
6 exfeleség ja :) Egy férfi aki biztos az érzéseiben :D
Én ezek után nem vennék rá mérget hogy nem lesz 8. is :)))
De bakker mennyibe kerülhetett az a 6 esküvő?az majdnem 10 millió ft :) !
(ezer bocsánat,nem akartam gonosz lenni,de majd leestem a székről amikor olvastam h 6x nősült vagy várj..te vagy a 7.akkor 7x!Ez nagyon durva)
Szerintem inkabb örülnöd kellene, hogy erdekli, ki vagy. Nem mellesleg, ha megismer, es latja, hogy emberböl vagy, valszeg kialakithattok normalis kapcsolatot is egymassal.
Meg ha csak a gyerek miatt is. A parom exe mai napig nem hajlando tudomast venni rolam, pedig minden masodik hetvegen itt vannak a gyerekei, es nyarom ket hetig együtt voltam a gyerekekkel nyaralni. Engem bant, de nem tehetek semmit.
Ugyhogy ne parazz, probalj meg jo benyomast tenni ra, allj pozitivan hozza, szerintem ö ugyanigy tart a talalkozastol, mint te. :)
Köszönöm :-)
Úgy tűnik, csak én vagyok ilyen negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!