Párom ex-felesége meg szeretne ismerni, mire számítsak?
1 éve vagyunk együtt, 1 hónappal a megismerkedésünk után párom elköltözött albérletbe. Mivel nem akartunk semmi elsietni, így nem költöztünk össze és a lányát sem ismertem meg. Most viszont már össze fogunk költözi, ők túl vannak a váláson és a párom szeretné, ha megismerném a lányát. Az anyja viszont ragaszkodik hozzá, hogy előbb találkozzunk hiszen tudni akarja, kivel lesz a gyereke akár egész hétvégén.
Vajon mi fog történni? Miket fog kérdezni, mondani? Ha támad, visszatámadjak?
18.44-nek!
Nem én a 2-es számú voltam. Egyébként számozzuk egymást. Ha valaki telefonon keresi, csak a számot mondja be a telefonba. Nagyon jól elvagyunk egymással, találkozáskor puszit is adunk egymásnak.
Hogy "miattam", az talán túlzás. Én adtam meg a lökést, ez tény. Egy hónapja voltunk együtt mikor elköltözött, még szex sem volt velem.
Köszönöm a válaszokat :-)
Utolso, te beteg vagy, ha azt gondolod, hogy a visszahuzodasaval valamit valtozik a kapcsolatuk, vagy a hazassag menthetö. :)
Kerdezö, ne felj semmitöl, ugyanez ervenyes erre a szitura is, mint minden masra az eletben: add magadat, es allj hozza pozitivan, akkor nem lesz gond.
14-esnek: Amugy nem te vagy az, aki az összes uj felesegbe kisbaltat vagna bele? :))
Ha igen, javaslom, hogy lepj tul a serelmeiden, a ferjed nem fog hozzad visszamenni, neked meg fel kell hagynod a gyülölködessel, eppen a gyereked erdekeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!