Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20/N 2X szexeltem életemben, van párom, vele. Még a másodiknál is nagyon feszült, az eleje nagyon kellemetlen volt. Attól én nem tudok elmenni, csak pettingtől. Ő pedig kb.1 perc alatt elmegy. Mit tanácsoltok, hogy a 3. már sokkal jobban sikerüljön?
Ha feszült, akkor egy jó masszázzsal el tudod lazítani. Beszéld meg vele, hogy milyen félelmei, gátlásai vannak, és bátorítsd.
A gyors elélvezésre:
Ő feküdjön a hátára. Kötözd ki a kezét, esetleg a lábát is, mivel feszült lesz, frusztrált, ingerült. Kösd be a szemét, hogy jobban tudjon az érzésre koncentrálni. Izgasd a farkát először húzogatással, szopással, masszírozással. Aztán rá is ülhetsz. Ha már érzi, hogy mindjárt elélvez, akkor te hagyd abba a farkának izgatását. Simogasd, masszírozd a testét, nyalasd a puncidat vele, hogy alább hagyjon az érzése. Idővel izgasd újra a farkát. Ha megint érzi, hogy mindjárt elélvez, ismét hagyd abba. Húzd el az orgazmusát vagy egy órán át legalább. Sokat fog neki segíteni, ha odafigyel arra, hogy a teste ellazult legyen és a légzése egyenletes. Ne lepődj meg, ha vergődni fog, te akkor sem engedheted idő előtt elélvezni.
Alternatív megoldásként izgathatod a prosztatáját, mert úgy el tud vele élvezni, hogy a farka nem lesz érzékeny, az ondója kicsorog, de a vágya nem hagy alább. Ha nyitott rá, leírom, hogyan csináld, de feleslegesen nem koptatnám a billentyűzetet.
Sok gyakorlás, akár más pasival akár neki más lánnyal... Szóval vagy nem vagytok összeillőek ilyen téren, vagy tényleg nagyon sok a hiányzó tapasztalat vagy gátlás!
Ha a petting esetleg jól tud működni mindkettőtök számára, akkor azt kellene gyakorolni még egy darabig... De az egy hét szünet elég soknak tűnik nekem.
Ha esetleg a szex előtt úgy érzed, hogy több kedved lenne inkább sétálgatni, akkor elég nehéz lesz az, hogy "jobban sikerüljön".
A szexhez nem csak a gyakorlás de eléggé erős vonzalom, vágy is meg kell legyen ahhoz, hogy jó lehessen. A vágyat pedig gyakran tönkre tudja tenni a sikertelennek megélt próbálkozás. Tehát leginkább azt kellene elérnetek, hogy ne érezzétek sikertelennek a dolgot, ezt pedig vagy a petting professzionális szintre emelése után fogjátok elérni, vagy akkor, ha a saját elvárásotok nem lesz túlzott az egész dologgal kapcsolatban.
Az, hogy ő elmegy egy perc alatt, egy darabig teljesen normális is lehet, de ez is arra utal számomra, hogy túl gyorsan haladtatok, hogy nem olyan jó az a petting sem még. Ha jó lenne, jobban ismernétek egymás, de főleg a magatok testét, azt, hogy mit és hogyan kell ahhoz tenni, hogy a lehető legjobb lehessen a szex (is)...
Az elején meg a másik partnerrel kapcsolatban amit írtam, nem bántás vagy bunkóság. Ez elkerülhetetlen lesz minden bizonnyal előbb vagy utóbb...
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!