Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy hamarabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy hamarabb érkezzek szex közben elmenni, mint a párom?

Figyelt kérdés

A legtöbb az 2 perc volt, utána rögtön elsült. Már több hónapja együtt vagyunk, de nem bírom már orgazmus nélkül. Annyit érzek, hogy csinál pár lökést és bum! Utána orálisan kielégít, de azt sem bírja sokáig, hallom a sóhaját, meg hogy megáll közben, mondván túl nedves vagyok.

Igazából nem igényelném a nyalást, ha legalább 10 percig tartana az aktus.

Tippek?

26/L

2018. júl. 22. 21:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ez alapján nulla az önismerete és nulla a fejlődésre való hajlandósága is.

én nem tudnék elképzelni egy ilyen partnert magam mellett.

1000 féle módon lehetne ezt orvosolni és ezek szerint eszébe sem jut annyira jól elvan így is.

2018. júl. 22. 21:25
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Velem kellene megismerkedned. Többször egymás után dugnálak amíg el nem élvezel. Nem csak 10. perc!
2018. júl. 22. 21:25
 3/17 A kérdező kommentje:
Miért elég neki ennyi? Miért nem akarja hogy tovább tartson?
2018. júl. 22. 21:28
 4/17 anonim ***** válasza:
mert lusta,önző és mert nincsen következménye.
2018. júl. 22. 21:31
 5/17 A kérdező kommentje:
Tudtok tippeket mondani hogyan lehetne késleltetni?
2018. júl. 22. 21:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ajjjj sajnállak :/ tényleg.

Ha viszont lesz alkalmad olyan férfival csinálni, aki 50 percig élvezkedik benned, akkor nagyon fogod tudni értékelni ezek után. Engem sajnos senki sem értékelt emiatt, mert tapasztalat híkán azt hitték ez a normális, megszokott dolog, hogy a férfi akkor megy el, amikor akar, márpedig én mindig a lehető legkésőbb akartam hogy vége legyen.

2018. júl. 22. 21:34
 7/17 anonim ***** válasza:

Tipp:hagyd ott.

Nagyon önző.. és kérdőjelezd meg magadban hogy szeret-e, tisztel-e. Fontos hogy te is el tudj élvezni. Nem az a gáz hogy elmegy 2 perc alatt,hanem az a gáz hogy nem akar ellene tenni. Ráadálsul feltételezem,ha te 26éves vagy,a fiú se 18 éves.

😑😀😀

2018. júl. 22. 21:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen annyira illetek össze, mint a rántott hús meg a tejbegríz. Ez van, sajnos. F-37
2018. júl. 22. 21:39
 9/17 A kérdező kommentje:
Elélvezek orálnál, de nem nekem hiányzik a szex. Amúgy alig simogat, csak olyan mintha meghúzna.
2018. júl. 22. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:
61%
Csak azt nem értem, miért nem szeret nyalni sem?
2018. júl. 22. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!