Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy általad kiválasztott, ellenkező nemű ember bőrébe bújhatnál?
Figyelt kérdés
Mennyi időre bújnál, kinek a bőrébe és miket próbálnál ki? (elsősorban szexuális téren)
TABUK NÉLKÜL!
Legyetek szívesek kort és nemet írni
2018. júl. 22. 18:23
1/11 anonim válasza:
egy dagadt ember bőrébe bújnék és kipróbálnám milyen érzés nem látni a farkam...
amúgy viccet félretéve én nem bújnék egyik nő testébe se,de,ha mégis akkor csak azért,hogy kipróbáljam milyen érzés nagy csöcsökkel élni.
2/11 anonim válasza:
Minden bizonnyal Ellen Page, vagy Jodie Foster bőrébe bújnék, és kipróbálnám, milyen érzés leszbizni. :)
3/11 anonim válasza:
Sarka Kata bőrébe bújnék és szét dugatnám magam
4/11 anonim válasza:
Én kipróbálnám milyen érzés megdugni egy nőt és lehetőség szerint saját magam keresném fel
5/11 A kérdező kommentje:
A legperverzebbeket írhatjátok privátban is
2018. júl. 22. 18:36
6/11 anonim válasza:
Sharapova
Megkeresném a férfi valós testem és jót dugnék vele 😂
7/11 anonim válasza:
Sonya Kraus bőrébe bújnék 1 évre, és lesném, hogy a hapsik hogyan sasolnák a csodaszép lábamat.
8/11 anonim válasza:
A párom bőrébe bújnék korlátlan időre és a lehető legtöbb helyen szexelnék vele. Egy parkban a padon, teniszpálya, próbafülke, autó, lépcsőház, szinte bárhol ahol csak ránkjönne.
9/11 anonim válasza:
Colton haynes es a tukorbe megneznem milyen szepek a szemeim
10/11 anonim válasza:
Én korlátlan időre bújnék az egyik ismerősöm testébe.
Egyszerűen kell a csaj teste és az egész élete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!