Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy a párom nem tud "elmenni"?
"Nem esik át azon a ponton,csak (és férfiaknak ismerős lesz)"mindjárt, mindjárt, ..." Nem tudom eldönteni hogy mi lehet a baj, magának mindig megy. Azzal baj nem lehet hogy "kíván", az fix, sem azzal hogy nem tud a csúcsra jutattni engem. Segítsetek:("
Ha szépen megkérlek, ezt a zagyvadékot el tudnád magyarázni érthetőbben?
a "mindjárt mindjárt" ott lebegek a legszélén akkor szokott nálam előfordulni, ha már többször elmentem rövid időn belül, olyankor már csak egy nagyon kemény kézi befejezés segít utoljára.
van akinek ehhez nem kell, hogy többször elmenjen, elegendő, hogy hozzászoktatta magát a kemény kézimunkához, egy lánytól hallottam egyszer, hogy a korábbi párja annyira belecsúszott ebbe a problémába, hogy gyakorlatilag 10-ből 9x csak légkalapács erejű kézimunkára ment el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!