Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akar holnap elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akar holnap elmenni vendégségbe. Hogyan beszéljem rá?

Figyelt kérdés
Holnap bográcsolni megyünk a sógorom szüleihez. Párom nem szeretne jönni. Szerintem meg ciki lenne, ha nem jönne, hiszen nem illik ilyen meghívást visszautasítani. Mit szólnak majd, ha nem jön? Mindenki tudja, hogy semmi dolga nem lesz holnap.
2014. ápr. 20. 16:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egymással kell megbeszélnetek. Ha szereted a párod és ő is szeret téged, találtok megoldást.
2014. ápr. 20. 16:30
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

"Mit szólnak majd, ha nem jön?"

Jobban érdekel, hogy a többiek mit szólnak, mint hogy a párod nem szeretne menni?

2014. ápr. 20. 16:30
 3/20 anonim ***** válasza:
29%

Ha normális indokot mond a párom, miért nem akar menni, akkor mondanám, hogy oké maradunk itthon.

Ha azért nem akarna jönni "mert csak" akkor nyúznám, hogy illik menni és egy évben egyszer megtehet értem ennyit.

2014. ápr. 20. 16:31
 4/20 A kérdező kommentje:
Én biztos nem maradok itthon. Legalább enne egy jót.
2014. ápr. 20. 16:34
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Normális indok? Szerintem a legnormálisabb indok a "nincs kedvem". Én se csinálok olyat, amit nem szeretnék - ez a felnőttség egyik csodálatos velejárója.
2014. ápr. 20. 16:35
 6/20 anonim ***** válasza:
17%
most miért nem akar menni? egyszer kibírja nem hal bele
2014. ápr. 20. 16:37
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akkor miért a párod, ha ennyire hidegen hagy a véleménye!!!
2014. ápr. 20. 16:38
 8/20 anonim ***** válasza:
Az se aki marad.
2014. ápr. 20. 16:38
 9/20 anonim ***** válasza:
35%
"Én se csinálok olyat, amit nem szeretnék - ez a felnőttség egyik csodálatos velejárója." ennél nagyobb baromságot rég hallottam... akkor te nem is dolgozol, főzöl mosol takarítasz vagymi?
2014. ápr. 20. 16:39
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Elmész egyedül. Ha kérdezik, bár semmi közük hozzá, megmondod, hogy a párod qrva fáradt, és inkább otthon kómázik, minthogy smúzoljon a rokonokkal.
2014. ápr. 20. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!