Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akar holnap elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akar holnap elmenni vendégségbe. Hogyan beszéljem rá?

Figyelt kérdés
Holnap bográcsolni megyünk a sógorom szüleihez. Párom nem szeretne jönni. Szerintem meg ciki lenne, ha nem jönne, hiszen nem illik ilyen meghívást visszautasítani. Mit szólnak majd, ha nem jön? Mindenki tudja, hogy semmi dolga nem lesz holnap.
2014. ápr. 20. 16:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

"ennél nagyobb baromságot rég hallottam... akkor te nem is dolgozol, főzöl mosol takarítasz vagymi?"

Nálad értetlenebbel régen találkoztam.

Dolgozni MUSZÁJ. Különben megdöglesz éhen. Enni szintúgy, takarítani is, ha nem akarod, hogy megegyen a dzsuva.

Ez mind MUSZÁJ.

Kerti parti nem muszáj. Szabadon választott, ha nincs kedvem, nem megyek.

2014. ápr. 20. 16:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyszerűen lusta. Szerintem igazán eljöhetne, enne inna. Utána meg rámfogja, hogy megcsalom.
2014. ápr. 20. 16:48
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
16:42 ezt akkor az első kommentbe is le kellett volna írni, hogy egyértelmű legyen, ne csodálkozz ha néha hülyének néznek
2014. ápr. 20. 17:14
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Te meg menj el,és érezd jól magad.ha nem megy nem megy,senkivel nem szúr ki magán kivül.Ha meg utána pampogni mer megcsalod vigyél be neki egy jobb egyenest!
2014. ápr. 20. 17:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar menni, nem megy, ne erőltesd!
2014. ápr. 20. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:

"ezt akkor az első kommentbe is le kellett volna írni, hogy egyértelmű legyen, ne csodálkozz ha néha hülyének néznek"

Miért, neked külön el kell magyarázni, hogy a kaja pénzbe kerül, pénzt pedig munkáért cserébe kapsz, tehát ha nem dolgozol, nem eszel?

2014. ápr. 20. 20:31
 17/20 anonim ***** válasza:
12%
te szent ég hogy te mekkora szerencsétlen vagy... a saját írásodat se tudod értelmezni aztán meg itt pampogsz. nem csalódtam ma se az oldalban, hogy mennyi hülye jár ide
2014. ápr. 20. 21:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdező ingyen kaját, piát és esetleg más kézzelfoghatót szeretne csak.
2014. ápr. 20. 22:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Te szidod, mert lusta, ő szid, mert biztos megcsalod. Csodás pár lehettek, gratulálok nektek - mind a párválasztási képességetekhez, mind pedig az intelligenciátokhoz-, és sok boldogságot kívánok az életben!
2014. ápr. 21. 00:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen nőm lenne, hogy megmondaná mit csináljak meg hova menjek ott hagynám egyből. Te kajak nagyon idegesítő vagy mint valami hárpia bmeg ki vagy te az anyja, hogy megmond hova menjen? Nyomorék .I.
2017. dec. 19. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!