Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez ismerkedéskor?
Komolyan vett csajjal nem hozom szóba a szexet, amíg nem volt köztünk testiség.
Van olyan, hogy férfiember támogatót kereső engedelmes csajt akar, ilyenkor teheti egyértelművé az elvárásait... Mivel lépésről-lépésre hagytad, hogy ezen az úton haladjatok, a fazon simán gondolhatja azt, hogy itt erről van szó.
40F
szerintem nem normális. most házas emberként írom ezt.
igen, fontos a szex, és azzal is minden rendben, hogy középkorúként nincs kedve az embernek tökölni és kicsit lényegre térünk, de ha komoly kapcsolatot akarsz, ha tényleg azt akarsz, akkor család és gyerekekre és örök szerelemre gondolsz és itt sokkal fontosabb dolgok vannak, minthogy te hogyan szereted, melyik pózban.
Ez a pasi egyértelműen szexre megy és talán ha az jó, akkor beszélhetünk olyan értékekről, hogy jó ember vagy e, értelmes, okos, jó beszélgetőpartner, hasonló a világmeglátás, hasonló a családhoz való elképzelésed, a vágyaid, az álmaid és minden olyan ami miatt működik egy komoly kapcsolat.
szerintem egy ilyen pasi tahó, akinek áll a farka, egy jó dugásra vágyik és nem egy megfelelő személyre. Az csak másodlagos.
középkorban elég gáz az ilyen beállítottság, el kellene gondolkozni azon, hogy miért szingli
Szerintem hihető, hogy nem akar már csalódni.
Nincsenek évei, hogy megint kiderüljön, hogy a párja inkább a tvt bámulná, minthogy vele foglalkozzon.
Lehet normális korrekt hozzáállás is de lehet kimondottan muffvadasz!
Egy párkapcsolatban 50%-ban a szexen 50%-ban a szereteten múlik a dolog...
Minden más csak másodlagos!
Viszont ha két ember szexualitása vágyai elképzelései nagyon vagy lényegesen eltérőek akkor eleve bukott a dolog!
Egy komoly párkapcsolatnak viszont egymás szeretéséről egymás segítéséről egymás melletti kiállásról is szólnia kell!
Igy ha az illető "úr" csak úgy akar veled találkozni hogy először felhúz a farkára tesztként majd utána ígéri hogy jönnek az érzelmek akkor erősen felejtős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!