Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi jelent előnyt egy fiú kinézetében ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Magasság, testsúly, hajviselet, arcszőrzet, izomzat, stb? Nektek mi jelent előnyt?
Hány éves vagy?
Köszi
(én 20f vagyok)
2017. máj. 19. 18:30
1/13 Sunshinedoll válasza:
Ha magas, izmos, és van szakálla.
3/13 anonim válasza:
180cm körül, így megvan a kb 10cm különbség. Átlagos testalkat, nem kigyúrt, de azért izmos, nem macis, de lehet rajta egy kicsi, nem sovány, de lehet vékonyabb. Borostás arc, egy kisebb szakáll, ha jól áll neki. Barna haj, zöld, barna szem.
18l, de privátot nem kérek
5/13 anonim válasza:
Imádom a borostás pasikat. Szóval az már előny ha az;)
Mindenképp legyen ápolt, magasabb nálam, ne legyen se vékony se kövér.
24N
6/13 anonim válasza:
oszinte legyek, inkabb a jelleme, es a kinezete, legyen az akarmilyen. Ugy normalisan nem tudom elmagyarazni, de na:D nem baj ha szakallas, vagy tetovalt vagy se.
8/13 Sunshinedoll válasza:
A hetes válaszoló alacsony, sovány, csúnya fogú és csupaszképű :D
9/13 anonim válasza:
Megmondjam hogy a szakáll kiknek való?
Akiknek kicsi az álluk.
10/13 Whitewolf19 válasza:
Férfiként engem is érdekel ez a téma! :) 22 Éves vagyok.. nagyobb darab izmos alkatú mivel elég intenzíven sportolok és edzek, rövid igazított szakáll, barna haj és szem és 180 centi magas! :) Ugye itt csak a kinézet a kérdés, más adottság nem idesorolandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!