Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi időt szoktatok várni egy ismerkedéskor a szexxel? Megbeszélitek, hogy ha úgy érzitek, hogy szeretnétek vagy a fiúra bìzzátok, hogy másszon rátok?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 29. 22:35
1/11 anonim válasza:
Nem fogják neked bevallani, de higgy nekem, TAPASZTALATBÓL beszélek:
Ez attól függ, mennyire vonzódik hozzád és bízik benned. Ha k**aszottul nagyon, akkor már az első randin engedi fogja magát, sőt ő fog rád nyomulni.
De minél kevésbé vonzódik, illetve bízik, annál több idő lesz, amíg kitárulkozik neked szexuálisan is.
Tök mindegy tehát, hogy mit mondanak, nem ez a lényeg. A nőket az érzelmeik irányítják, és ha azok olyan magasra lobbannak, nincs semmi, ami el tudná oltani, kivéve ha béta módon viselkedsz.
Szóval TŐLED FÜGG.
2/11 A kérdező kommentje:
Béta mód?
2018. ápr. 29. 22:51
3/11 anonim válasza:
Igen. Féltékenykedsz, önbizalomhiányod van, nem figyelsz rá. Akkor béta vagy, és elveszíti az érdeklődését irántad.
Alfa legyél.
4/11 A kérdező kommentje:
Bárkinek lehet valami problémája,ha engem emiatt nem akarna valaki,akkor nem érdekelne.Amúgy köszönöm!
2018. ápr. 29. 23:11
5/11 anonim válasza:
Általában minimum egy hónap, de volt négy is. Ha még nem ismerem, nincs bizalmam iránta, nem lesz jó a szex sem, csak egy csiszatolás.
6/11 fannika29 válasza:
Pasifüggő.. :) Van hogy kb semennyit sem :)
7/11 A kérdező kommentje:
fannika29-De mitől függ?Pl. nálad?
2018. ápr. 29. 23:54
8/11 anonim válasza:
Én szívem szerint nem várnék max 1 randit, ez alatt bőven el tudom dönteni, hogy látok benne fantáziát vagy sem. Mivel így ribinek néznének, szoktam várni jó pár randit, mert az értelmes pasik tényleg nem vesznek komolyan ha túl korán szexelsz velük.
9/11 A kérdező kommentje:
Én kb. 2 hetet tudnék várni,annyi idő alatt kiismerhet.Ha ennyi kevés egy nőnek,akkor 1 év is az lesz.Inkább az elején váljunk el és maradjunk jóban,mint sem az legyen,hogy később és mondja azt,hogy pazaroltam a drága idejét.
2018. ápr. 30. 00:47
10/11 anonim válasza:
fannikának semmitől, mert ő valójában ferenc. Érted kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!