Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Prosti” lennék? Tisztességesebb lenne kiszállni?
Ahogy érzed.
Nyilván, ha kényelmetlen az egész, akkor mérlegelj. Okosan.
Jól írja az első.
De ha elmondja a szüleidnek, akkor a szüleid őt feljelenthetik, amiért szexuálisan veled volt rendszeresen, a te akaratod ellenére (és ha még kiskorú is vagy, neki még rosszabb lehet). Úgyhogy ő ebből az egészből nem jöhet ki jól. Ja, meg akkor az ő felesége is megtudja, az szintén rossz lesz neki.
Sajnálom a helyzeted, remélem, kijössz belőle mielőbb!
#8 Ne szemétkedj, főleg, ha te voltál figyelmetlen! Ezt írta a kérdező, idézem:
"Fiatal vagyok (nem szeretnék kort írni) és én tartom el az édesanyámat és a nagymamam. Van munkám a suli mellett"
Kérdező, szerintem is jobb lenne, ha kiszállnál belőle. A fenyegetést pedig tényleg vissza tudnád adni, ha nagyon úgy van, neki a felesége miatt, és mert nagyon fiatal vagy, sokkal rosszabb lenne... Remélem megoldódik a dolog minél hamarabb, és jól jössz ki belőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!