Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, tudom, hogy nem a kocsi miatt vagytok együtt valakivel, de azért csak jobb érzés egy drága, menőbb autóból kiszállni nem?
Paromnak Ladaja van.
Pedig zsebbol fizethetne ki 3 BMW-t is.
De inkabb elrakjuk. Mar hazasok vagyunk
En majd egy Nivat akarok magamnak, neki Samara van. Gyonyoru auto, lelke van
Exemmel 5 évig voltunk együtt,se jogsija,se autója nem volt.
A mostani párommal úgy jöttem össze,hogy nem is tudtam,hogy van autója + a munkahelyén ismertem meg koszos ruhában és szaros gumicsizmában.
Aztán kiderült,hogy van egy szép Passatja és egyáltalán nem "csöves" ☺ De mikor ezeket megtudtam,akkor már együtt voltunk.
Nem.
Az az ő autója, közöm sincs hozzá. Mikor szervizelni kell, akkor szerencsére. ;)
Neked mennyire fontos, hogy a csajod 4500 forintos hajfestéket használ, vagy 900 forintosat? Vagy hogy 1500 vagy 18 ezer volt a fodrász?
Na, hát pont ennyire érint engem is az ő autója. Ez neki fontos, ő dönti el, hogy mire mennyit hajlandó költeni.
Paromnak se autoja, se jogsija. Egy piros, rozsdas ruszkival (bicikli) jar vagy gordeszkaval. 2 eve vagyunk egyutt, meg az iden ossze szeretnenk koltozni. Szponzoralt sportolo es egy kisboltban dolgozik mellette.
Probalkozott mar be nem egy olyan pasi, akinek meno autoja meg sok penze van, de igazabol inkabb undort valtott ki belolem az a felvagos stilus, mint vonzalmat.:D
Tudjatok az a tipikus 40es szingli pasi, aki tizeneveseket dug. Fujj. (Ismerem oket, kisvaros.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!