Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, tudom, hogy nem a kocsi miatt vagytok együtt valakivel, de azért csak jobb érzés egy drága, menőbb autóból kiszállni nem?
Exnek polski fiatja volt - aztán vett egy Yarist, de akkor már haldoklott a kapcsolat, szóval...
A páromnak jogsija van, bár már 2-3 éve nem vezetett, autója nincs, de nem is kell, az SBB sokkal inkább megfelel közlekedési célra (pontos, tiszta, meleg, gyors), mint bármilyen autó.
engem frusztrálna, hogy megnézik miből szállok ki. nagyon szembe megy mindennel, ami én vagyok a drága kocsi mánia. inkább lenézem azokat a férfiakat, akik a kocsijukkal kérkednek, mert ennyi erővel kérkedhetnék én is a varrógépemmel, mert az is csak egy gép.... mégse omladozna értem senki... ne már érted...
inkább buszoznék, metróznék együtt a párommal :) hátizsákkal, sáros cipőben :)
Egy négyes vagy hatos nóniusz/lipicai fogattal szívesebben utaznék ,mint egy bármilyen audival vagy bmwvel 😂
Ha már pénznél tartunk.
Egyébként az sem számít ha se kocsija,se lova,nem ez a lényeg, de az elején már kifejtettem. ☺
Nincs kocsija paromnak, 3 eve vagyunk egyutt :D elozonek sem volt 10 hobap utan MEGCSALT.
XD
Amugy nem tudom milyen erzes puccos kocsibol kiszallni, de nem nagyon vagyok nagyra vagyo.
Egy Férfihoz hozzátartozik az, hogy mire képes.
Azon felül is, hogy jószívű, udvarias, kedves, meg hogy figyelmes az ágyban.
Egy Férfi legyen férfi. Tudja eltartani a családját, legyenek céljai és tudja azokat megvalósítani.
Balgaság, hogy nem számít egy férfi jövedelme, autója, öltözködése, életstîlusa.
Nem baj, ha nem lesz milliárdos vagy nagymenő. De legyen képes biztonságot teremteni és sugározni.
Igenis jobb egy izmos, sportos férfi mint egy tunya vagy egy satnya.
És ha kocsi: nem kell, hogy Ferrari legyen, de könyörgöm legyen már stílusa... Lada meg Suzuki? Hol éltek ti?
Be nem szállnék egy ilyen mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!