Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is ezt tettétek volna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ezt tettétek volna csajok? Szórakozóhelyen leszólítottam egy csajt szex reményében, majd mikor feltettem neki a kérdést, pofán öntött sörrel.

Figyelt kérdés
Azért csináltam, mert mindenhol azt olvasom, hogy szórakozóhelyen a legkönnyebb szexre befűzni a csajokat.Hát akkor ez megint csak egy városi legenda.
2018. júl. 3. 16:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
52%
#26: ha meg a fenekét hozzád dörgöli, úgyis tudod mit akar, minek kell megkérdezni, hogy na akkor bas.zunk? Csak megölöd vele a hangulatot. Ráadásul rögtön r.ibanc az illető szerinted. Gyökér vagy az a baj, remélem sok nyaklevest begyűjtesz, mire rájössz, hogy hogy kell a nőkkel viselkedni.
2018. júl. 3. 17:41
 32/38 anonim ***** válasza:
57%

Hogyne 31-es nyilván ő a gyökér.. mikor te vagy aki abban reménykedik, hogy sokan majd nyakon verik.

Gratulálok, ez ám a nőies viselkedés.

2018. júl. 3. 17:43
 33/38 anonim ***** válasza:
52%
Én nem értem a férfiakat...Miért ilyen egyszerűek és parasztok?
2018. júl. 3. 17:44
 34/38 A kérdező kommentje:
De én nem írtam, hogy volt pasija.Ez hogy jött?
2018. júl. 3. 17:45
 35/38 anonim ***** válasza:
70%

Hmm szoval az a lány aki buliban keres partnert az már csak ribizli lehet

Akkor Ti pasik mik vagytok?

Jah hogy Ti az istenkirályak vagytok a Menő Janik mert Ti megtehetitek mert Ti Férfiak vagytok

Hát A jó édes anyukátok pitsáját Ló f...., szt a seggetekbe Nyomikáim!!!!

2018. júl. 3. 17:47
 36/38 anonim ***** válasza:
72%

Ezt mégis miből olvastad ki?

Engem csak az az ostoba femináci kettősmérce idegesít ami nálad is jelen van.

És kébzeld én mindig ugyanúgy viszonyulok minden nőhöz, férfihoz, emberhez, ahogyan Ő hozzám.

Nem különböztetem meg a nemeket, az alkalmazottjaimat is a teljesítményük és nem a nemük alapján fizetem, az egywnlőség híve vagyok, vagyis feminista vagyok.

Aki seggét és csöcsét kirakva rángatózik nekem, vagy más férfinak az arra tesz felhívást, hogy szeretné ha megdugnák minél előbb.

Ha valaki megerőszakolja, az nem a nő hibája természetesen, illetve fogdosni sem szabadna, nem illendő. De megkérdezni, hogy megdughatják e, vagy akár felajánlani, nem egy női nem ellen elkövetett bűncselekmény.

2018. júl. 3. 18:00
 37/38 anonim ***** válasza:
80%

Na akkor az elso normalis valasz :D :

Nem, en nem tettem volna ezt, most mit kell ezt annyira tulreagalni, nem ertem.. ha nem lett volna hozza kedvem, egyszeruen megmondom, hogy nem. Nehany csaj tenyleg ugy tultolja ezeket, hogy nevetseges XD

L

2018. júl. 3. 18:19
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szolt az a kerdes pontosan?
2018. júl. 4. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!