Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ezt tettétek volna csajok? Szórakozóhelyen leszólítottam egy csajt szex reményében, majd mikor feltettem neki a kérdést, pofán öntött sörrel.
Hogyne 31-es nyilván ő a gyökér.. mikor te vagy aki abban reménykedik, hogy sokan majd nyakon verik.
Gratulálok, ez ám a nőies viselkedés.
Hmm szoval az a lány aki buliban keres partnert az már csak ribizli lehet
Akkor Ti pasik mik vagytok?
Jah hogy Ti az istenkirályak vagytok a Menő Janik mert Ti megtehetitek mert Ti Férfiak vagytok
Hát A jó édes anyukátok pitsáját Ló f...., szt a seggetekbe Nyomikáim!!!!
Ezt mégis miből olvastad ki?
Engem csak az az ostoba femináci kettősmérce idegesít ami nálad is jelen van.
És kébzeld én mindig ugyanúgy viszonyulok minden nőhöz, férfihoz, emberhez, ahogyan Ő hozzám.
Nem különböztetem meg a nemeket, az alkalmazottjaimat is a teljesítményük és nem a nemük alapján fizetem, az egywnlőség híve vagyok, vagyis feminista vagyok.
Aki seggét és csöcsét kirakva rángatózik nekem, vagy más férfinak az arra tesz felhívást, hogy szeretné ha megdugnák minél előbb.
Ha valaki megerőszakolja, az nem a nő hibája természetesen, illetve fogdosni sem szabadna, nem illendő. De megkérdezni, hogy megdughatják e, vagy akár felajánlani, nem egy női nem ellen elkövetett bűncselekmény.
Na akkor az elso normalis valasz :D :
Nem, en nem tettem volna ezt, most mit kell ezt annyira tulreagalni, nem ertem.. ha nem lett volna hozza kedvem, egyszeruen megmondom, hogy nem. Nehany csaj tenyleg ugy tultolja ezeket, hogy nevetseges XD
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!