Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most valami csapda vagy tényleg ez izgatja?
ez jól és rosszul is elsülhet
izgathatja, de lehet csapda is
szerintem erről komolyabban beszélgessetek el mielőtt belevágtok
Nos Nőként mondom,hogy ha egy csaj így akarja tesztelni a Pasiját hogy bele menne-e egy másik nővel is a szexbe annak a lánynak ezek után nincs joga rikácsolni meg Pattogni
Ugyanis a 3-as közös bele eggyezés megbeszélés alapján működik
Az meg hogy a pasi bele megy nem vonja magaztán azt a tényt hogy akár meg is csalná
Még néha én is pillázok hogy némelyik nő mennyire túl tudja gondolni kommplikálni az egészet Pedig nem is arról van szó amit a kicsi agyacskájába be vett!!!
Tanulságos lehet...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Háááát, érdekes kérdés.
Először is: pl. én, ha a férjem hozná ezt fel, belemennék, mert izgat a hármas, pedig nincsenek leszbikus hajlamaim, közel 20 év házasság után simán színt vinne a szexuális életünkbe. És abszolút nem félnék, hogy ez valami plusz érzékeseket keltene :D Mi már túl régóta vagyunk együtt :D
Szerintem nem akar tesztelni. Egyszerűen izgatja a dolog.
DE! Ha téged nem hoz lázba, és nem akarod, ne tedd!
Ha semleges érzéseket kelt, akkor megpróbálhatod.
Viszont azt is tudnod kell, hogy a barátnődet ez mindig is fogja izgatni, és hiányérzete lesz, ha nem lesz részese legalább egyszer.
Érdemes komolyabban megbeszélnetek egymásközt, mielőtt bármit tennétek.
Ezt pedig jobb ha átfutod, tegnap írta ki egy hölgy, ugyanebben a témában, igen tanulságos történet ! Sokat segíthet ! Mindenesetre beszélj a pároddal, ez nagyon fontos !
Link: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Fura.
Én nőként csak 2 férfivel tudnám elképzelni a hármast. Lehet, hogy az ő célja is ez, csak előszőr neked akar a kedvedre tenni.
De lehet, hogy biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!