Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak miért szeretik alárendelni a nőket szex közben? Miért az izgatja őket hogy a nő kiszolgáltatott helyzetben van? Ennyire szeretik a ferfiak alázni a nőket? Ennyire nem tekintenek a nőkre egyenrangúkent? Fordítva hogy tetszene ezt a férfiaknak?
Sok domina tipusú nő van
És sok pasi szereti, ha meg van alázva.
És valóban, nem tekintenek ránk egyenrangúként, amíg nem teszel le valamit az asztalra.
Én erre izgulok szub nöként
De mi váltakozunk mert dominálni is szeretek
És az a legjobb ha váltakozik hogy ki dominál mert szinte sosem unalmasodik el.
De ez a két emberen mulik mire izgul igy mázlink van pl elözö partnerem nem volt domináns szal én domnát toltam végig ritka volt ha ö keménykedett. De hát most a legjobb egyszer a mesterem egyszer a kiéhezett kutyám :3
Nem mindenki szub v dom hajlamu
Te vanilla vagy ez van
Nem akarom hogy egy férfi csak azért rendeljen maga alá mert csak egy nő vagyok és úgy érzi ezért megteheti
Nem vagyok vanília egyszerűen nem szeretem ha bárhogyan is uralkodni akarnak felettem vagy dominálni felettem
Láttál már olyat pl. a macskáknál hogy a nőstény hanyattlöki a kandúrt és meglovagolja? Vagy hogy szépen egyenranguan elszexelgetnek? Nem ugye?
Olyat viszont annál inkabb hogy némi küzdelem után a hím a nőstény nyakára ráharapva lenyomja és tiszta izomból magáévá teszi, sokszor vérző sebek árán.
Nyilván nem vagyunk macskák, de van amit ösztönszinten hozunk magunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!