Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak miért szeretik alárendelni a nőket szex közben? Miért az izgatja őket hogy a nő kiszolgáltatott helyzetben van? Ennyire szeretik a ferfiak alázni a nőket? Ennyire nem tekintenek a nőkre egyenrangúkent? Fordítva hogy tetszene ezt a férfiaknak?
# 22
Az nem érdekel, hogy te mire használod a vanilla szót, mert mindenki más, főleg külföldön a szexben béna férfiakra használja.
# 23
Hogyha nem hím, akkor még jobban bukik az elméleted, mert a videón pont azt láthatjuk, hogy a nőstény nem hagyja alárendeltetni magát, agresszíven rátámad a hímre és félbehagyja a párzást.
25:
Na kezded végre kapisgalni:
Igen, ez általában a nőstény beleegyezésével történő alárendelés (mert azért azt ne tagadjuk, hogy a nyakadba mélyesztett allkapcsok alatt alul lenni az azért alárendelt helyzet).
Es itt a lényeg: ahogy a macskaknal ugy az embernél is a nők is igénylik ezt a szimbolikus behódoltatást szex közben. Aztán ha vége a szexnek, rögtön elmúlik a nőknek ez az igénye es visszatérnek egyenrangú vagy éppen fölényes üzemmódba:)
A kerdezobol ez a hajlam hianyzik, hogy eljátssza ezt a behódolos nász-színjátékot
"az embernél is a nők is igénylik ezt a szimbolikus behódoltatást szex közben."
Nem igaz. Ne terjessz butaságot. Senki sem kíváncsi az agyszüleményedre.
Vitatkozni sem érdemes ezzel az állítással. Nincs semmilyen tudományos tény, ami alátámasztaná ezt, az ellenkezője viszont bizonyítva van.
27:
Ok akkor most csinalunk egy empirikus kutatást:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ha a következő 72 órában több nem jon mint igen, akkor küldök neked egy üveg pezsgőt
# 28
A butaságodat elárulja, hogy szerinted a gyik-en lehet empirikus kutatást végezni. Módszertani tudás 0.
Nem a kérdező vagyok, de utolsóra reagálva, NEM, NEM FOGADJUK EL. Mármint van, aki igen, de az meg is érdemli, azokat nem tartom nőnek. Aki még mindig ilyen gyepes, azokat ignorálom, sosem álltam le ilyenekkel. Nem vagyok rászorulva egy férfira sem, így kiszolgálni sem szolgálok egyet sem. Nincs terülj, terülj asztalkám, sem terülj, terülj pic$a. Azért meg kell dolgozni. Nem előlegezek meg orgazmust sem, amíg én el nem élveztem, garantáltan ő sem fog. Kaját sem szedek, max megfőzöm. Cserébe a másik fél elmosogat, ez így fair.
Szerencsére nem mindenki ragadt le a múlt századokban...
#31 én egy férfit se szolgálok ki semmilyen teren sem
Nem vagyok alávetett cseléd vagy rabszolga
Bibliát is persze úgy alakítottak hogy csak a férfiaknak legyen jó nőknek nem
Biblia amugy is csak egy hülye mese
Szexben sem fogom alarendelni magam egy férfinak sem csak azért mert nő vagyok
Nem azért szexelek férfival hogy kiszolgaljam az ő igényeit
Férfi is vegye ki a részét a hazimunkabol nem kis isten hogy körül kellene ugrálni
Van két erős keze (elvileg mert hat ő a nagy domináns férfi) akkor szedjen magának ételt ő is fozzon mosson takaritson ne csak a nő
Engem ne alazzon meg azzal egy férfi se hogy be akar hódítani maga alá akar rendelni
Számomra az megalázó.
Domjnalja le saját magát a Wc-én amikor sz@rik ott megteheti
De szex közben és az elet más területein felejtse el
Undorito ez a világ ahol a ferfiak akarnak uralkodni , rosszul vagyok tőle hogy ilyne világban kell élnem ahol átok ha nőnek születsz , utalok is nő lenni
Szulejmán meg egy hülye sz@r sorozat
Remelem egyszer már véget ér ez a hülye klasszikus férfi női szerepek mert ott csak mindig a férfi jár jól
Inkább akkor leszek örökre egyedülálló minthogy egy férfinak is alarendlejem vagy behodoljam sajat magam legyen az szex vagy bármi más
Nem azért születtem nőnek hogy egy “isten férfit “ szolgálják
Ugyan olyan embert mint én nem érdemel kiszolgálást csak azért mert log egy f@rok neki ott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!