Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért kéreti magát szex előtt?
Mikor a barátom tudja h kívánom a szexet, direkt kéreti magát...pl. mikor megölelném, vagy csókot adnék úgy tesz mintha zavarnám ezzel, de közben meg folyton fogdos, a fenekem, puncim, cicim és mikor már megöleltem akkor úgy bújik és olyan szorosan ölel mint egy éhező...engem viszont nagyon összezavar.
Tudom h ő is akarja, de akkor meg miért kéreti magát? Miért kell kb rávetnem magam?
Már próbáltam h mikor úgy csinált mintha zavarnám akkor békénhagytam, erre ő jött és mondta h folytassuk már... összességében kettőnknek kb ugyanakkora a szexuális étvágya, mi a fenére jó ez a cirkusz?
Érti ezt valaki? Másrészt én meg kicsit kínosan is érzem magam emiatt h így próbálja beállítani a dolgokat...
Már mondtam neki h nekem ez annyira nem tuti, ő nem nagyon vette komolyan. Mikor aztán következő alkalommal is megtörtént és pont hangulatban voltam akkor meg kicsit dühös lettem. Mondta h ne haragujak, puszilgatott, kényeztetett stb.. igen, szoktam dicsérni, mert amúgy megérdemli minden téren. Legtöbbször az sem zavar h megpróbál beállítani egy szexéhes ribinek aki rávetné magát legszívesebben, mert tulajdonképpen ez igaz. De néha egyszerűen felbosszant vele. Menzesz körüli napokban.
Csak nem.értem ez miért jó neki...beszélek vele megint. És a hétvégén revans...csak h én is szórakozzak egy kicsit.
Erre csakis ő tudna neked megfelelő választ adni, ráaldásul kínos, zavaró, rossz érzést kelt ezzel benne, ami méginkább okot ad arra, hogy beszélj vele.
Egyébként meg szerintem sem kizárt, hogy ez jól esik az önbizalmának, vagy lehet hogy az effajta, úgymond szerepjáték felizgatja a fantáziáját.
De erre tényleg ő tudna megfelelően válaszolni.
Mindenesetre érdekes, valóban !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!