Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értem miért kéreti magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért kéreti magát szex előtt?

Figyelt kérdés

Mikor a barátom tudja h kívánom a szexet, direkt kéreti magát...pl. mikor megölelném, vagy csókot adnék úgy tesz mintha zavarnám ezzel, de közben meg folyton fogdos, a fenekem, puncim, cicim és mikor már megöleltem akkor úgy bújik és olyan szorosan ölel mint egy éhező...engem viszont nagyon összezavar.

Tudom h ő is akarja, de akkor meg miért kéreti magát? Miért kell kb rávetnem magam?

Már próbáltam h mikor úgy csinált mintha zavarnám akkor békénhagytam, erre ő jött és mondta h folytassuk már... összességében kettőnknek kb ugyanakkora a szexuális étvágya, mi a fenére jó ez a cirkusz?

Érti ezt valaki? Másrészt én meg kicsit kínosan is érzem magam emiatt h így próbálja beállítani a dolgokat...

2018. júl. 3. 11:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem jól esik az önbizalmának, hogy rajongsz érte.Ez nem feltétlen rossz dolog.
2018. júl. 3. 11:07
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Vele miért nem beszéled meg.
2018. júl. 3. 11:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén mondd el neki, hogy ez zavar téged. Ne itt keress megoldást, beszélgessetek.
2018. júl. 3. 11:11
 4/18 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki h nekem ez annyira nem tuti, ő nem nagyon vette komolyan. Mikor aztán következő alkalommal is megtörtént és pont hangulatban voltam akkor meg kicsit dühös lettem. Mondta h ne haragujak, puszilgatott, kényeztetett stb.. igen, szoktam dicsérni, mert amúgy megérdemli minden téren. Legtöbbször az sem zavar h megpróbál beállítani egy szexéhes ribinek aki rávetné magát legszívesebben, mert tulajdonképpen ez igaz. De néha egyszerűen felbosszant vele. Menzesz körüli napokban.

Csak nem.értem ez miért jó neki...beszélek vele megint. És a hétvégén revans...csak h én is szórakozzak egy kicsit.

2018. júl. 3. 11:17
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a volt barátnőmmel volt hasonló. Felesleges körök futása. Én fogtam azt feküdtem le, én kibírom bármeddig. Szexel engem nem lehet manipulálni. Persze utána sosem volt alvás, úgy is jött utána
2018. júl. 3. 11:18
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Azért, mert élvezi, hogy húzza az agyad meg ahogy hatni tud rád. Ha te ebből annyit veszel le, hogy felhúzod magad ahelyett, hogy élveznéd hogy "ural", akkor hosszútávon nem lesztek jó pár, ha még azon is duzzogsz, hogy így hat rád.. :)
2018. júl. 3. 11:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Erre csakis ő tudna neked megfelelő választ adni, ráaldásul kínos, zavaró, rossz érzést kelt ezzel benne, ami méginkább okot ad arra, hogy beszélj vele.

Egyébként meg szerintem sem kizárt, hogy ez jól esik az önbizalmának, vagy lehet hogy az effajta, úgymond szerepjáték felizgatja a fantáziáját.

De erre tényleg ő tudna megfelelően válaszolni.

Mindenesetre érdekes, valóban !

2018. júl. 3. 11:20
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem látom értelmét szexmegvonásnak (nagyon valószínű h úgy járnék mint a volt barátnőd) ha erre gondolsz utolsó, nem erre gondoltam, de azért a gyenge pontjait ismerem ;)
2018. júl. 3. 11:21
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
Még gyerek... Mennyi idős? 18-22?
2018. júl. 3. 11:40
 10/18 A kérdező kommentje:
21
2018. júl. 3. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!