Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért kéreti magát szex előtt?
Mikor a barátom tudja h kívánom a szexet, direkt kéreti magát...pl. mikor megölelném, vagy csókot adnék úgy tesz mintha zavarnám ezzel, de közben meg folyton fogdos, a fenekem, puncim, cicim és mikor már megöleltem akkor úgy bújik és olyan szorosan ölel mint egy éhező...engem viszont nagyon összezavar.
Tudom h ő is akarja, de akkor meg miért kéreti magát? Miért kell kb rávetnem magam?
Már próbáltam h mikor úgy csinált mintha zavarnám akkor békénhagytam, erre ő jött és mondta h folytassuk már... összességében kettőnknek kb ugyanakkora a szexuális étvágya, mi a fenére jó ez a cirkusz?
Érti ezt valaki? Másrészt én meg kicsit kínosan is érzem magam emiatt h így próbálja beállítani a dolgokat...
Én is szoktam "kelletni" magam meg ő is. Szerinte cuki amikor nyomulok és szinte felmászok rajta,meg amikor belemarkolok a hajába hogy ne tudja elhúzni a fejét.
Én azért "kelletem",mert utána kicsit durvább a szex és ha épp olyanra vágyom akkor ezzel ki lehet provokálni :D
Vagy annyira éretlen még, hogy fogalma sincs róla, hogy kéne ezt lereagálni.
Vagy pedig így akarja tudatosítani benned, hogy ő a férfi, nehogymár te mondd meg mikor dugtok.
El van lányosodva
Lassan ő fog pucsítani
Te meg felcsatissal fogod pakolni
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!