Honnan tudom, hogy egy lánynak tetszem? Kéreti magát? Nagyon ellentétes jeleket ad a csaj, úgyhogy nem tudom eldönteni.
Sokszor látom, hogy néz, ha velem beszél mindig mosolyog. Van egy jó fiú barátja, aki az én barátom is, és ő mondta, hogy én is tetszek a lánynak. DE! Ma konkrétan megmondtam neki, hogy nagyon tetszik nekem, és ő semmi érdemleges infóval nem szolgált ezután. Azt is letagadta, hogy mondta a haveromnak, hogy tetszem neki.
Most kéreti magát vagy mi a franc? 16/F
De mondjuk sokszor feltűnően közel áll hozzám, és például tegnap dőlöngélés közben vagy hatszor hozzámért "véletlenül".
Lehet, hogy én vagyok a hülye, a haverom meg csak félreértette amit mondott neki. De legalább mondana valamit....
Ami a leggyanúsabb az az, hogy néz, és a "véletlen" érintések. Szerintem abszolút lehetséges, hogy tetszel neki, csak gondolom, amikor megmondtad neki zavarba jött ezért tagadta le. Én is ezt tettem volna :D
Szerintem beszélgessetek minél többet és majd kialakul mi lesz a dologból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!